tomek4446 Napisano 6 marca Napisano 6 marca 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: al.e na razie nie wiem jak się do tego zabrać? Marcin pomożemy. Sadzasz tyłek na tym czymś co wystaje z tyłu , łapiesz za to zakręcone co wystaje z przodu , kładziesz stopy na tym czymś na dole a następnie tak śmiesznie przebierasz nogami. Jak byś chciał jeszcze coś wiedzieć pisz . 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 6 marca Autor Napisano 6 marca Marcin, jeśli byś nie sięgał do pedałów bo rama za wysoko, wkładasz nogę pod ramę i jedziesz kręcąc pedałami. Możesz także na ramie przewozić drugą osobę, co na damce byłoby bardzo utrudnione, chyba, że to lekka osoba płci pięknej. Jakby co mogę pokazać 😀 2 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 7 marca Napisano 7 marca @tomek4446 @MMarek Chłopaki a wy te konsultacje, to tak za zupełną darmochę, świadczycie, czy jednak mam wam wysłać coś blikiem za te porady? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 7 marca Napisano 7 marca 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: Chłopaki a wy te konsultacje, to tak za zupełną darmochę, świadczycie, czy jednak mam wam wysłać coś blikiem za te porady? Od razu widać , że mamy do czynienia z inteligentnym człowiekiem. Marcin , teraz mowa o drobnych , ale uprzedzam , że grubo się zrobi jak z Markiem przejdziemy do porad co nacisnąć , by się nie zabić Odpisz, cytując
MMarek Napisano 7 marca Autor Napisano 7 marca 4 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: @tomek4446 @MMarek Chłopaki a wy te konsultacje, to tak za zupełną darmochę, świadczycie, czy jednak mam wam wysłać coś blikiem za te porady? Jako założyciel tematu o rowerach nie pogardzę jakimś datkiem, na rozwój tego wątku 😀 2 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 9 marca Napisano 9 marca Lepiej późno niż wcale, dziś z żoną otwieramy sezon na 'pedałowanie' 😉 Poza kwiatuszkami i słodkościami wczoraj sprezentowałem jej nowe pedały. Myślę, że całkiem fajnie wpasowały się w stylistykę roweru. Z racji tego, że lekko wsiąkłem w testy najlepszych kolumn na świecie, dopiero dziś je zamontowałem 😅 Niech się dobrze kręci. 5 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 9 marca Napisano 9 marca 57 minut temu, soberowy napisał: Myślę, że całkiem fajnie wpasowały się w stylistykę roweru. Z tego co widzę platformy są szerokie , a więc będzie wygodnie. No i kolor, im więcej koloru tym bezpiecznej. Wczoraj wracałem autkiem o 21.00 i rozjechałbym dwóch kretynów na czarnych rowerach , w czarnych ciuchach, bez żadnych świateł. Odpisz, cytując
soberowy Napisano 9 marca Napisano 9 marca My jeździmy tylko po okolicznym lesie i po Green Velo. Najwyżej mogą nas zaskoczyć sarenki, lisy czy bażanty, a podobno zdarzają się też wilki. Na razie żadnego nie spotkałem, choć jestem na szlaku prawie codziennie. 😀 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Jakie ładne niebo. U mnie dzisiaj tylko śniegu z deszczem brakuje. Parasol i spacer zostaje. @soberowy pogoniłeś Rege i SCM20 czy stopka przed aktualizacją? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, kaczadupa napisał: U mnie dzisiaj tylko śniegu z deszczem brakuje. Parasol i spacer zostaje. Jest jednak jakaś sprawiedliwość na tym łez padole Bo u mnie słoneczko , ale rodzinna niedziela, więc tylko rano wywalczyłem siłkę, a potem dwie godziny z żoną z kijkami w lesie. Nie cierpię kijków ! Rowerek musiałem odpuścić 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 18 minut temu, tomek4446 napisał: dwie godziny z żoną z kijkami w lesie. Nie cierpię kijków ! Rowerek musiałem odpuścić Nordic walking daje dużo więcej niż rowerek, zwłaszcza elektryczny 🙃 Może, po prostu, żony nie lubisz 🤔 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 43 minuty temu, kaczadupa napisał: Jakie ładne niebo. U mnie dzisiaj tylko śniegu z deszczem brakuje. Parasol i spacer zostaje. @soberowy pogoniłeś Rege i SCM20 czy stopka przed aktualizacją? Ładne, ładne, mój 'mur' też mogłeś pochwalić Dzięki za przypomnienie i czujność, muszę zaktualizować stopkę. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, pairtick napisał: Może, po prostu, żony nie lubisz Lubię nawet kocham. Co do kijków to jestem sceptyczny , przynajmniej w wersji amatorskiej .Fajnie się przejść , dotlenić , ramiona pracują, ale traktuje to bardziej jako rekreację. jak nie mam upadku mięśniowego, to to nie trening Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, soberowy napisał: mój 'mur' też mogłeś pochwalić Pochwalam, stopkę też pochwalam. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 20 minut temu, tomek4446 napisał: Co do kijków to jestem sceptyczny , przynajmniej w wersji amatorskiej .Fajnie się przejść , dotlenić , ramiona pracują, ale traktuje to bardziej jako rekreację. jak nie mam upadku mięśniowego, to to nie trening W kijkach, amatorskie, to może być chodzenie - spróbuj sam, zgodnie z techniką, bo może np. żona Cię spowalnia. 24 minuty temu, tomek4446 napisał: Lubię nawet kocham. Rozumiem, czyta 😉 Pozdrawiam 😀 22 minuty temu, kaczadupa napisał: stopkę też pochwalam. No to, cyk 😉 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, pairtick napisał: No to, cyk Najważniejsze, że mam następcę na forum - cieszy mnie ta stopka. Można powiedzieć, że ilość posiadaczy ATC na forum nadal pozostaje stała i wynosi solidne - jeden. Mnie sytuacja życiowa zmusiła do zmiany. Tak to już bywa. Kiedyś wrócę do ukochanych ATC. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Nie wytrzymałem nawet dnia bez rowerka. 4 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 52 minuty temu, kaczadupa napisał: Mnie sytuacja życiowa zmusiła do zmiany. Tak to już bywa. Kiedyś wrócę do ukochanych ATC. Chcesz o tym pogadać? 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Nie wytrzymałem nawet dnia bez rowerka. Rowerek jak rowerek , ale tych okoliczności przyrody to już Ci cholernie zazdroszczę. A rowerek + te okoliczności to już przegięcie 2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, tomek4446 napisał: okoliczności przyrody Filmik nagrany jakieś dwa tygodnie temu - rozpoczęcie sezonu. Moja praktycznie codzienna (jak nie pada) trasa od teraz do końca października czyli Szczekocinek - Borneo. Żadne słowa nie oddadzą piękna widoków, które mnie czekają. IMG_7837.mov 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu @kaczadupa obejrzałem i moja trasa codzienna do roboty wygląda jakoś inaczej. Przypomina bardziej walkę o życie 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts