AudioTube Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Zatem 3 godziny mniej w fotelu, kanapie. 120 minut dla najważniejszego mięśnia 💔 Umierać każdy potrafi, żyć potrafi niewielu. Chłopaki gratuluję Wam. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, AudioTube napisał: A od dzisiaj chwalimy się godzinami na siodle. Bo jak tu kilometr na góralu, gravelu, szosie porównać. A w górzystych Ardenach czy Limburgii jak 40km zrobię, to będzie obciach. Porownanie czasu to świetny pomysł 👍 dodałbym może jeszcze opcjonalnie tętno średnie lub maxymalne🤔 3 godziny temu, fp74 napisał: No to ja skromnie narazie. Wczoraj 1,5 i dzisiaj 1,5h. Ja tymczasowo chory, więc nie chcę narazie pogarszać stanu. 1.5h to według mnie calkiem ok. Ja raczej staram się nie przekraczać 2/2.5h przez wzgląd na progresywną konstrukcje ramy (mtb), co skutkuje bólem szyi i nadgarstków (kiera nisko, więc ciężar ciała na łapach, zwłaszcza że lubię na ugiętych mimo wystarczającego dla mnie skoku na "widelcu"). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts