Kraft Napisano Piątek o 21:19 Napisano Piątek o 21:19 Marketingowy bełkot to za mało. Ja jestem ciekaw konkretów. A to jest konkret, który może mieć spory wpływ na brzmienie. Dziwne, że akurat Wy go lekceważycie. 2 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Piątek o 21:24 Napisano Piątek o 21:24 3 minuty temu, Kraft napisał: Marketingowy bełkot to za mało. Ja jestem ciekaw konkretów. A to jest konkret, który może mieć spory wpływ na brzmienie. Dziwne, że akurat Wy go lekceważycie. Jesteś pierwszy który o to zapytał, na forum i wśród klientów więc to chyba jasno deklaruje, że ta informacja nic nie waży... 2 Odpisz, cytując
Kraft Napisano Piątek o 21:34 Napisano Piątek o 21:34 Ale mogłaby, bo jest istotna. Marnujecie szansę na dowarościowanie jednego że swoich sztandarowych produktów i wzmocnienie jego pozycji rynkowej. 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano Piątek o 21:35 Napisano Piątek o 21:35 Mnie na przykład też interesują szczegóły budowy monitorów. I też trochę mnie dziwi, że jak do tych szczegółów dochodzi, to jesteście dość średnio zorientowani … 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Sobota o 08:19 Napisano Sobota o 08:19 (edytowany) Zgadzam się z przedmówcami, jest to istotna informacja. Kolejny raz widać jak na dłoni, że dystrybutor Bowersa zna tylko ceny Bowersa. Czas przeprowadzić jakieś szkolenie. Proszę zapytać dystrybutora Dynaudio czy Harbeth o ich głośniki. Perfekcyjne przygotowanie do takiej rozmowy a nie - a co to kogo obchodzi? Tu się tylko sprzedaje. Edytowano Sobota o 08:24 przez kaczadupa 2 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Fragment z recenzji QA 5010 w miesięczniku What Hi-FI. "Jeśli chcesz dotrzeć do sedna muzyki i poruszyć duszę podczas słuchania, alternatywą, którą polecamy w tej cenie, są Bowers & Wilkins 607 S3..." 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dziękuję za ten wpis. Jestem przekonany, że nabywca moich 607S3 odwiedza nasze forum. Lubię, gdy kupujący moje zabawki są z ich brzmienia zadowoleni. 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Kraft napisał: "Jeśli chcesz dotrzeć do sedna muzyki i poruszyć duszę podczas słuchania, alternatywą, którą polecamy w tej cenie, są Bowers & Wilkins 607 S3..." Che, che, teraz już wiem dlaczego słuchając na swoich Bowersach 800, oprócz duszy, mam także poruszone wszystkie członki ciała i docieram nie tylko do sedna muzyki, a nawet na jej dno 😀 1 minutę temu, kaczadupa napisał: Dziękuję za ten wpis. Jestem przekonany, że nabywca moich 607S3 odwiedza nasze forum. Lubię, gdy kupujący moje zabawki są z ich brzmienia zadowoleni. Coś Ty człowieku uczynił? Jak teraz dotrzesz do dna muzyki, o przepraszam do sedna, że o poruszonej duszy nie wspomnę 😀 Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dnia 22.08.2025 o 23:24, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Jesteś pierwszy który o to zapytał, na forum i wśród klientów więc to chyba jasno deklaruje, że ta informacja nic nie waży... Uuuu, słabo to wygląda. Jest wersja S2 i nowsza S3. Naprawdę Was dziwi, że ktoś chce poznać różnice w budowie kolumn? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 45 minut temu, MMarek napisał: docieram nie tylko do sedna muzyki, a nawet na jej dno 😀 :) Marek, nie myślałeś zostać zawodowym recenzentem? Moim zdaniem kasujesz całą konkurencję. Edytowano 1 godzinę temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
Recommended Posts