Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Zgadzam się z przedmówcami, jest to istotna informacja.

Kolejny raz widać jak na dłoni, że dystrybutor Bowersa zna tylko ceny Bowersa. :) 
Czas przeprowadzić jakieś szkolenie. ;) 

Proszę zapytać dystrybutora Dynaudio czy Harbeth o ich głośniki. Perfekcyjne przygotowanie do takiej rozmowy a nie - a co to kogo obchodzi? Tu się tylko sprzedaje. :) 

Edytowano przez kaczadupa
Napisano

Fragment z recenzji QA 5010 w miesięczniku What Hi-FI.

"Jeśli chcesz dotrzeć do sedna muzyki i poruszyć duszę podczas słuchania, alternatywą, którą polecamy w tej cenie, są Bowers & Wilkins 607 S3..."

Napisano
15 minut temu, Kraft napisał:

"Jeśli chcesz dotrzeć do sedna muzyki i poruszyć duszę podczas słuchania, alternatywą, którą polecamy w tej cenie, są Bowers & Wilkins 607 S3..."

Che, che, teraz już wiem dlaczego słuchając na swoich Bowersach 800, oprócz  duszy, mam także poruszone wszystkie członki ciała i docieram nie tylko do sedna muzyki, a nawet na jej dno 😀

1 minutę temu, kaczadupa napisał:

Dziękuję za ten wpis. Jestem przekonany, że nabywca moich 607S3 odwiedza nasze forum. Lubię, gdy kupujący moje zabawki są z ich brzmienia zadowoleni. :) 

Coś Ty człowieku uczynił? Jak teraz dotrzesz do dna muzyki, o przepraszam do sedna, że o poruszonej duszy nie wspomnę 😀

Napisano
Dnia 22.08.2025 o 23:24, Top Hi-Fi & Video Design napisał:

Jesteś pierwszy który o to zapytał, na forum i wśród klientów więc to chyba jasno deklaruje, że ta informacja nic nie waży...

Uuuu, słabo to wygląda. Jest wersja S2 i nowsza S3. Naprawdę Was dziwi, że ktoś chce poznać różnice w budowie kolumn? 

Napisano (edytowany)
45 minut temu, MMarek napisał:

docieram nie tylko do sedna muzyki, a nawet na jej dno 😀

:)

Marek, nie myślałeś zostać zawodowym recenzentem? Moim zdaniem kasujesz całą konkurencję. :) 

Edytowano przez kaczadupa