Kraft Napisano 22 sierpnia Napisano 22 sierpnia Marketingowy bełkot to za mało. Ja jestem ciekaw konkretów. A to jest konkret, który może mieć spory wpływ na brzmienie. Dziwne, że akurat Wy go lekceważycie. 2 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 22 sierpnia Napisano 22 sierpnia 3 minuty temu, Kraft napisał: Marketingowy bełkot to za mało. Ja jestem ciekaw konkretów. A to jest konkret, który może mieć spory wpływ na brzmienie. Dziwne, że akurat Wy go lekceważycie. Jesteś pierwszy który o to zapytał, na forum i wśród klientów więc to chyba jasno deklaruje, że ta informacja nic nie waży... 2 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 22 sierpnia Napisano 22 sierpnia Ale mogłaby, bo jest istotna. Marnujecie szansę na dowarościowanie jednego że swoich sztandarowych produktów i wzmocnienie jego pozycji rynkowej. 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 22 sierpnia Napisano 22 sierpnia Mnie na przykład też interesują szczegóły budowy monitorów. I też trochę mnie dziwi, że jak do tych szczegółów dochodzi, to jesteście dość średnio zorientowani … 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Sobota o 08:19 Napisano Sobota o 08:19 (edytowany) Zgadzam się z przedmówcami, jest to istotna informacja. Kolejny raz widać jak na dłoni, że dystrybutor Bowersa zna tylko ceny Bowersa. Czas przeprowadzić jakieś szkolenie. Proszę zapytać dystrybutora Dynaudio czy Harbeth o ich głośniki. Perfekcyjne przygotowanie do takiej rozmowy a nie - a co to kogo obchodzi? Tu się tylko sprzedaje. Edytowano Sobota o 08:24 przez kaczadupa 2 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Fragment z recenzji QA 5010 w miesięczniku What Hi-FI. "Jeśli chcesz dotrzeć do sedna muzyki i poruszyć duszę podczas słuchania, alternatywą, którą polecamy w tej cenie, są Bowers & Wilkins 607 S3..." 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Dziękuję za ten wpis. Jestem przekonany, że nabywca moich 607S3 odwiedza nasze forum. Lubię, gdy kupujący moje zabawki są z ich brzmienia zadowoleni. 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu 15 minut temu, Kraft napisał: "Jeśli chcesz dotrzeć do sedna muzyki i poruszyć duszę podczas słuchania, alternatywą, którą polecamy w tej cenie, są Bowers & Wilkins 607 S3..." Che, che, teraz już wiem dlaczego słuchając na swoich Bowersach 800, oprócz duszy, mam także poruszone wszystkie członki ciała i docieram nie tylko do sedna muzyki, a nawet na jej dno 😀 1 minutę temu, kaczadupa napisał: Dziękuję za ten wpis. Jestem przekonany, że nabywca moich 607S3 odwiedza nasze forum. Lubię, gdy kupujący moje zabawki są z ich brzmienia zadowoleni. Coś Ty człowieku uczynił? Jak teraz dotrzesz do dna muzyki, o przepraszam do sedna, że o poruszonej duszy nie wspomnę 😀 1 Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Dnia 22.08.2025 o 23:24, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Jesteś pierwszy który o to zapytał, na forum i wśród klientów więc to chyba jasno deklaruje, że ta informacja nic nie waży... Uuuu, słabo to wygląda. Jest wersja S2 i nowsza S3. Naprawdę Was dziwi, że ktoś chce poznać różnice w budowie kolumn? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowany) 45 minut temu, MMarek napisał: docieram nie tylko do sedna muzyki, a nawet na jej dno 😀 :) Marek, nie myślałeś zostać zawodowym recenzentem? Moim zdaniem kasujesz całą konkurencję. Edytowano 10 godzin temu przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, kaczadupa napisał: Marek, nie myślałeś zostać zawodowym recenzentem? Moim zdaniem kasujesz całą konkurencję. A dobrze płacą? Chociaż nie będę zabierał chleba kolegom z forum Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 7 godzin temu, Grzesiek202 napisał: Uuuu, słabo to wygląda. Jest wersja S2 i nowsza S3. Naprawdę Was dziwi, że ktoś chce poznać różnice w budowie kolumn? Ale w tamtym przypadku skupiliśmy się na tak drobnych szczegółach, że nikomu tutaj ze zgromadzonych niczego to nie zmieni. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 29 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Ale w tamtym przypadku skupiliśmy się na tak drobnych szczegółach, że nikomu tutaj ze zgromadzonych niczego to nie zmieni. Akurat wibracje i rezonanse to najpoważniejsze problemy w konstrukcji kolumn. Jeśli uważacie, że rozwiązania zmierzające do ich redukcji to „drobne szczegóły, które nic nie zmieniają”, to… Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Nie ma to jak się dalej pogrążać 😉 1 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @Kraft Oczywiście, że dragnia to istotny temat ale przeczytaj sobie swój post i zobacz o co tak naprawdę pytasz... 1 Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Nie, Drodzy Państwo. Piszecie na Forum Audio, ale nawet w każdym salonie, ktoś jednak powinien coś wiedzieć. Ja osobiście bardzo lubię B&W, i kupiłem od Was 3 pary kolumn i parę innych rzeczy też, jeden salon bardzo lubię, ale... serio, wyślijcie znów kogoś do B&W. Każdego da się nauczyć odpowiadać na podstawowe pytania. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) @Top Hi-Fi & Video Design Pytam o to, jak rozwiązane jest mocowanie woofera w monitorach z serii 700s3? Mam podstawy przypuszczać, że jest to nowe rozwiązanie względem generacji S2, które ma zapewnić redukcję drgań przenoszonych na oba głośniki. Dla Ciebie to może być nic, a dla innych podstawowy argument przemawiający za wymianą modelu S2 na S3. Edytowano 2 godziny temu przez Kraft 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts