grzegorz8370 Napisano 21 sierpnia Udostępnij Napisano 21 sierpnia (edytowany) Chce kupić córce odtwarzacz Mp3. Budżet jakieś 600zł. Jakieś sugestie? Edytowano 21 sierpnia przez grzegorz8370 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 21 sierpnia Udostępnij Napisano 21 sierpnia Do jakiej kwoty? Bo z tańszych FiiO i Chiby są OK, ale są też lepsze i sporo droższe opcje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz8370 Napisano 21 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2 minuty temu, Tweeter2016 napisał: ale są też lepsze i sporo droższe opcje. Mogę dołożyć. Jaka kwota wchodzi w grę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 21 sierpnia Udostępnij Napisano 21 sierpnia Sam powinieneś wiedzieć ile możesz wydać. Nie wiem jak teraz, ale od około tysiaka do dwóch tysięcy było już sporo ciekawych odtwarzaczy. One głównie różnią się DAC-iem, ew. jakąś tam funkcjonalnością (np. funkcje sieciowe). Dla mnie ważna była lista plików odtwarzanych. Kolejna sprawa to dodatki jak np. radio (odtwarzanie video bym olał). Polecam forum mp3store.pl - oni tam są na bieżąco (ja swojego FiiO kupowałem kilka lat temu) i ciągle gadają na te tematy, do znudzenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 22 sierpnia Udostępnij Napisano 22 sierpnia Cześć W takim budżecie nie ma zbyt wielu opcji, ale ta, która jest, jest bardzo solidna. Mowa tu oczywiście o Shanlingu M0 Pro. Spokojne, naturalne granie, niewielka konstrukcja. Nieco drożej są HiBy M300 i Hiby R3 II W razie czego zapraszam do kontaktu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 22 sierpnia Udostępnij Napisano 22 sierpnia Jak ja szukałem dla siebie odtwarzacza to na mp3store FiiO i Hiby były szczególnie polecane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 22 sierpnia Udostępnij Napisano 22 sierpnia @grzegorz8370, widziałeś wątek kolegi @Martin Gora? Warto się z nim zapoznać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Gora Napisano 22 września Udostępnij Napisano 22 września Dnia 22.08.2024 o 05:45, maxredaktor napisał: @grzegorz8370, widziałeś wątek kolegi @Martin Gora? Warto się z nim zapoznać. W ogóle warto przemyśleć zakup DAP'a... Testowałem ostatnio DAP Sony, bo to taki "senior na rynku audio"... kupiłem na Amazon model NW-WM1AM2, cena w PL to 7,200zł. Za wyjątkiem tego że inna firma i menu bardziej dopracowane, ta sama historia - wszystko jest tak wolne szkoda mówić. Powolny transfer danych, powolne menu które wręcz przycina... sprawdziłem w specyfikacji i okazuje się że NW-WM1AM2 ma... 4GB RAM. Słownie, cztery. Na Android 11. To telefony z dolnej półki za 1/3 ceny mają 8GB lub więcej, więc jakim cudem ten Android ma działać. Sam dźwięk jest bardzo dobry, ale co z tego... Ja temat DAP'ów sobie odpuszczam, Sony został odesłany do Amazonu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 23 września Udostępnij Napisano 23 września Dobry telefon, z wyjsciem 3.5 i szafa gra. Ja czasem uzywam kilku letniego telfonu od LG, z wbudowanym przetwornikiem. Ostatnio sluchalem na nim przez sluchaweki Focal Celestee i ZMF Auteur Classic. Nie bylo sie do czego przyczepic. Sony podobno tez sa calkiem niezle , jesli chodzi o audio, a i wyjscia 3.5 wciaz uzywaja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salon Planeta Dźwięku Napisano 23 września Udostępnij Napisano 23 września Zainteresuj się FiiO. Oni mają w ofercie na prawdę kozackie produkty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 23 września Udostępnij Napisano 23 września 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: Dobry telefon, z wyjsciem 3.5 i szafa gra. Ja czasem uzywam kilku letniego telfonu od LG, z wbudowanym przetwornikiem. Ostatnio sluchalem na nim przez sluchaweki Focal Celestee i ZMF Auteur Classic. Nie bylo sie do czego przyczepic. Sony podobno tez sa calkiem niezle , jesli chodzi o audio, a i wyjscia 3.5 wciaz uzywaja. Mam jeszcze starsze telefony LG i ONE + z jackiem 3,5 i jednak puszczana muza nie brzmi tak dobrze jak gdy dołoży się dongla. Ja używam iBasso dc06 i jestem bardzo zadowolony, ale teraz wszedł dc07PRO i to podobno jest rewelka, a kosztuje około 800zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 23 września Udostępnij Napisano 23 września Nie wiem jak inne, muzyka z tego ktory ja mam brzmi bardzo przyjemnie. Zreszta z Galaxy S21 FE tez. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts