KrólKiczu Napisano Piątek o 19:48 Udostępnij Napisano Piątek o 19:48 1 godzinę temu, RLC2 napisał: Są troszkę droższe ale osobiście w tych pieniążkach to bym chińczyka raczej nie kupił. W moim przypadku sprzęt z kraju środka do ceny 1tyś zł. Za 2 tyś można kupić Cyrus One HD za 2,5 tyś Nad c368 porządne wzmacniacze w klD. Drogi Kolego. Tego Cyrusa HD to i za 2k można pewnie teraz na olx dostać. Miałem przez chwilkę ten model. Bardzo fajny sprzęt. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano Piątek o 20:24 Udostępnij Napisano Piątek o 20:24 35 minut temu, KrólKiczu napisał: Drogi Kolego. Tego Cyrusa HD to i za 2k można pewnie teraz na olx dostać. Drogi Kolego podzielam twoje zdanie zdarzają się takie oferty. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano Piątek o 20:32 Udostępnij Napisano Piątek o 20:32 O, tutaj nawet za 1900 🙂https://www.olx.pl/d/oferta/wzmacniacz-cyrus-one-hd-CID99-ID11rIX1.html 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano Piątek o 21:49 Udostępnij Napisano Piątek o 21:49 ja miałem zwykłego One i też uważam za fajny całkiem 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano Sobota o 08:57 Udostępnij Napisano Sobota o 08:57 Akurat podczas zakupu kolumn słuchałem ich z Nadem 368 i moglem go kupic za 2500zl z pelna 2 letnią gwarancja. Nie skorzystalem. W domu miałem do nich też Cyrusa One i niby grało to dobrze ale nie tak jak chciałem. Brakowało góry, przestrzeni i powietrza. Kolumny to Ruby 25 mk2. Pogodził ich Sabaj za 1500zl 🙂 Morał powtarzany jak mantra, tylko odsłuch. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Niedziela o 10:55 Udostępnij Napisano Niedziela o 10:55 Dnia 8.11.2024 o 08:20, D-Art napisał: Idę dzisiaj do salonu na pertraktacje. Jeśli sprzedawca podtrzyma wcześniejszą propozycję, Eversolo AMP-F2 zostaje u mnie 😊 Czy on tez tak zjechał z ceną jak streamery? Dnia 8.11.2024 o 16:44, Tweeter2016 napisał: To jest ciekawy piecyk: https://www.euro.com.pl/wzmacniacze/pioneer-a-40ae-czarny.bhtml Tak tylko w Niemczech za 1200 zl do dostania Cyrusy staniały i fajne klocki tez polecam. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D-Art Napisano Niedziela o 11:21 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 11:21 Cena wyjściowa jak wszędzie. Prawie 3700. Coś tam urwaliśmy, ale mam się nie przyznawać 😉 Nie żałuję zakupu, gra bardzo dobrze. Dozbieram jeszcze na streamer do kompletu i jeszcze do gościa pójdę. Trzeba budować relacje 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Do kompletu A6, A6ME czy A8 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D-Art Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu Chyba A6. Wydaje mi się, że na razie wystarczy. I tak to będzie skok w porównaniu z Wiim Pro Plus. Co dla mnie najistotniejsze, streamery Eversolo mają korektor parametryczny, w który można wpisać korekcje. A używam HouseCurve i skalibrowanego mikrofonu. To jest kapitalna sprawa, która zmieniła mi totalnie jakość odsłuchu na plus. Każdy sprzęt zyskuje moim zdaniem. Druga sprawa, to obsługa Apple Music w lossless. Nie będę musiał mieć dwóch abonamentów. No i przy kolejnym upgrade to może być fajny i dostępny cenowo zestaw do odsprzedaży. Na razie muszę kupić świnkę skarbonkę. Nie wszystko na raz. Póki co, Wiim radzi sobie nadspodziewanie dobrze 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts