pairtick Napisano wczoraj o 11:31 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:31 16 godzin temu, tomek4446 napisał: @pairtick dzięki za ten fragment. To mój ulubiony. Po prostu majstersztyk scenariusza. Gajos miał podobną rolę jako Hetmanek w "60 minut na godzinę". Zawsze dokładał do interesu 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano wczoraj o 15:31 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:31 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu D9fRpqMKrLaZZUYK.mp4 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Coz, jak sie dal wystawic 😂 Zorganizowane grupy🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Morawiecki, po odmowie złożenia zeznań, powinien "pierdzieć w pasiak". 1. Obawa matactwa, po zapoznaniu się z aktami śledztwa. 2. Zagrożenie wysoką karą. Odpowiednio, art. 249 i 258 kpk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 8 godzin temu, pairtick napisał: Morawiecki, po odmowie złożenia zeznań, powinien "pierdzieć w pasiak" Teraz już nie pasiak!😁 "Kadzienki"/więzienny garniak/,są teraz zielone- kolor nadziei ,jak objaśniał mi pewien pensjonariusz😁. N-ki/ niebezpieczni/ mają pomarańczowe, a PZ-ty/przestępczość zorganizowana/ mają kołnierzyki w innym kolorze do zielonego😁 Stylówa jest! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu A,i kolego @pairtick,zauważam u Ciebie/ u siebie też/ niepokojące podobieństwo do Jarosława Kaczyńskiego- wszystkich byśmy pakowali do więzienia! 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowany) Tylko Kaczynski chcial, wiadomo kogo do paki schować, bo mu przeszkadzał lub zagrażał. Teraz chcą pewnych osobnikow ukarac, bo mają za co ich posadzić, dla własnych korzyści kradli . Kraj i ludzi narazili na niesamowite straty. Edytowano 5 godzin temu przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 5 godzin temu, Nowy75 napisał: A,i kolego @pairtick,zauważam u Ciebie/ u siebie też/ niepokojące podobieństwo do Jarosława Kaczyńskiego- wszystkich byśmy pakowali do więzienia! 😁 No nie wiem jak Ty 😉, ale ja - w przeciwieństwie do Kaczyńskiego - przestępcą nie jestem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 53 minuty temu, pairtick napisał: No nie wiem jak Ty 😉, ale ja - w przeciwieństwie do Kaczyńskiego - przestępcą nie jestem. Ja też nie!😁. Tak rozpocząć piątek ,aż miło😁. Swoją drogą,Jarek i jego kamanda nie są zbyt popularni za kratami...😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts