pairtick Napisano Czwartek o 11:31 Udostępnij Napisano Czwartek o 11:31 16 godzin temu, tomek4446 napisał: @pairtick dzięki za ten fragment. To mój ulubiony. Po prostu majstersztyk scenariusza. Gajos miał podobną rolę jako Hetmanek w "60 minut na godzinę". Zawsze dokładał do interesu 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano Czwartek o 15:31 Udostępnij Napisano Czwartek o 15:31 . 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano Czwartek o 20:33 Udostępnij Napisano Czwartek o 20:33 D9fRpqMKrLaZZUYK.mp4 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Czwartek o 20:45 Udostępnij Napisano Czwartek o 20:45 Coz, jak sie dal wystawic 😂 Zorganizowane grupy🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano Czwartek o 21:48 Udostępnij Napisano Czwartek o 21:48 Morawiecki, po odmowie złożenia zeznań, powinien "pierdzieć w pasiak". 1. Obawa matactwa, po zapoznaniu się z aktami śledztwa. 2. Zagrożenie wysoką karą. Odpowiednio, art. 249 i 258 kpk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano wczoraj o 06:09 Udostępnij Napisano wczoraj o 06:09 8 godzin temu, pairtick napisał: Morawiecki, po odmowie złożenia zeznań, powinien "pierdzieć w pasiak" Teraz już nie pasiak!😁 "Kadzienki"/więzienny garniak/,są teraz zielone- kolor nadziei ,jak objaśniał mi pewien pensjonariusz😁. N-ki/ niebezpieczni/ mają pomarańczowe, a PZ-ty/przestępczość zorganizowana/ mają kołnierzyki w innym kolorze do zielonego😁 Stylówa jest! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano wczoraj o 06:47 Udostępnij Napisano wczoraj o 06:47 A,i kolego @pairtick,zauważam u Ciebie/ u siebie też/ niepokojące podobieństwo do Jarosława Kaczyńskiego- wszystkich byśmy pakowali do więzienia! 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano wczoraj o 12:26 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:26 (edytowany) Tylko Kaczynski chcial, wiadomo kogo do paki schować, bo mu przeszkadzał lub zagrażał. Teraz chcą pewnych osobnikow ukarac, bo mają za co ich posadzić, dla własnych korzyści kradli . Kraj i ludzi narazili na niesamowite straty. Edytowano wczoraj o 12:27 przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano wczoraj o 12:27 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:27 5 godzin temu, Nowy75 napisał: A,i kolego @pairtick,zauważam u Ciebie/ u siebie też/ niepokojące podobieństwo do Jarosława Kaczyńskiego- wszystkich byśmy pakowali do więzienia! 😁 No nie wiem jak Ty 😉, ale ja - w przeciwieństwie do Kaczyńskiego - przestępcą nie jestem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano wczoraj o 13:24 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:24 53 minuty temu, pairtick napisał: No nie wiem jak Ty 😉, ale ja - w przeciwieństwie do Kaczyńskiego - przestępcą nie jestem. Ja też nie!😁. Tak rozpocząć piątek ,aż miło😁. Swoją drogą,Jarek i jego kamanda nie są zbyt popularni za kratami...😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu (edytowany) 4 godziny temu, Nowy75 napisał: Ja też nie!😁. Tak rozpocząć piątek ,aż miło😁. Swoją drogą,Jarek i jego kamanda nie są zbyt popularni za kratami...😁 Ale będą, masa zrobi swoje 😁 Edytowano 21 godzin temu przez pairtick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu https://www.bbc.co.uk/news/live/c625ex282zzt Nie dalej jak wczoraj, napisałem. Moim zdaniem, Trump - a konkretnie USA - będą się musiały zmierzyć z pozwem Ukrainy o odszkodowanie za niedotrzymanie przez USA umowy z 1994. Czyli to USA będą musiały pokryć koszty rosyjskiej inwazji. In my opinion, Trump - and specifically the US - will have to face a lawsuit from Ukraine for compensation for the US failure to honor the 1994 agreement. This means that the US will have to cover the costs of the Russian invasion. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu @pairtick kultowa scena,choć te czasy dla mafiosów w amerykańskich pudłach dawno minęły,i dobrze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowany) A propos domniemanych ukraińskich złóż metali ziem rzadkich... https://energetyka24.com/gornictwo/analizy-i-komentarze/trumpowi-nie-chodzi-o-metale-ziem-rzadkich-ukrainy-to-blef-ale-pozyteczny Edytowano 10 godzin temu przez michaudio Rozszerzenie treści Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Jak to się ma do takich informacji ekspertów? https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/ile-faktycznie-warte-sa-zloza-w-ukrainie-moga-zmienic-uklad-sil/e88zvm6 https://businessinsider.com.pl/gospodarka/gra-o-mineraly-nie-tylko-trump-ostrzy-sobie-na-nie-zeby/z1sb82m Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Spójrzcie na datę. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Jedyne, co pozytywnego z jegomości zachowania może wyniknąć, to że Europa się obudzi. Oby, i oby na czas. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu @pairtick Tak: Trump - szmalcownik. W punkt. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu I jak myślicie? Czy z tym pomarańczowym pajacem u steru, moglibyśmy liczyć na pomoc w ramach NATO? Patrzę i nie wierzę. Dobre jest tylko to, że kurtyna spadla. Trzeba się zaprzyjaźnić ze Skandynawią i państwami bałtyckimi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Dokładnie. Jedyne rozwiązanie, powinno się udać. Wspólnego wroga mamy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Nasi kabareciarze właśnie stracili pracę. Ci dwaj amerykanie poprostu sa niesamowici, tak ktoś reaguje jak sprawy nie układają się po jego myśli, i nie będzie mógł pomyślnego raportu Putinowi złożyć. Fajnie że ten Polak tam był, dobre pytanie , w dobrym momencie zadał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Jak zobaczyłem te sceny ,to już widziałem strzelające szampany w Moskwie. Pewnie wsadzę kij w mrowisko,ale to zwolennicy polityki ciepłej wody w kranie ,są poniekąd winni tej sytuacji . W pewnym momencie ludzie są zmęczeni tą polityką pseudo opieki nad mniejszościami,imigrantami,tą niby dbałością o środowisko,a wszystko to ,na koszt zwykłego obywatela. Póżniej,ludziska głosują na takich jak Trump,żeby wydobyć się z kłopotów ,w które wpakowali ich "dobrzy" politycy. No i mamy kotlet. Bardzo poważny kotlet. @Grzesiek202,kurtyna opadła na obie strony,to jak potraktowano Ukrainę na początku wojny,powiedziało mi dużo o drugiej stronie barykady 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Czy Ukraina już kiedyś nie dostala gwarancji , za rezygnację z broni atomowej? I czy te gwarancję zostały dotrzymane ? Czy jest sens kolejne negocjować ? I to z takimi ludźmi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek2 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 godzinę temu, Grzesiek202 napisał: I jak myślicie? Czy z tym pomarańczowym pajacem u steru, moglibyśmy liczyć na pomoc w ramach NATO? Patrzę i nie wierzę. Dobre jest tylko to, że kurtyna spadla. Trzeba się zaprzyjaźnić ze Skandynawią i państwami bałtyckimi. Jest to JEDYNE rozwiązanie na dzień dzisiejszy +soujsz z Niemcami , które jeśli będą chciały to uzbroją po zęby swą armię + europejskie... Trzeba pilnie odblokować 200mld $ rosyjskich aktywów i przeznaczyć je na broń dla Ukrainy.. Na naszych oczach rozpadło się NATO . Musimy liczyć tylko na siebie . W sumie są tylko dwie opcje 1. UE się ogarnie i zjednoczy by postawić się Rosji . 2 . UE się rozpadnie w dzisiejszym kształcie , co będzie oznaczało powrót do Europy ojczyn , czyli jak przed 1939 , co będzie oznaczało powrót ex-demoludów do rosyjskiej strefy wpływów , o której odbudowie Putin mówi otwarcie od lat . Jeśli Putin zaproponuje Trampowi dobry deal . to ten bez zmrużania okiem " sprzeda " mu cała Europę środkową.. Co nie może dotrzeć do polskich zwolenników pomarańczowego. Oczywiście Putin od lat instalował w każdym większym europejskim kraju swą 5 kolumnę .. Także to zjednoczenie UE nie będzie takie łatwe. Edytowano 1 godzinę temu przez jacek2 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts