Rosiu Napisano 10 grudnia Autor Udostępnij Napisano 10 grudnia 1 godzinę temu, S!N! napisał: A z jakimi kolumnami porównywałeś je na odsłuchu? Nie wiem ile już przegrały u Ciebie godzin, ale dość długo potrafią się wygrzewać Odsłuchiwałem z diamondami i kefami Q5 meta. Za drugim razem. Wiadomo zupełnie inna półka cenowa to też inna brzmienie. Nie brałem ich pod uwagę ale, że w salonie w którym odsłuchiwałem pierwszy raz diamondy zagrały bez basu i dramatycznie. Audiovector QR3 też. Dopiero Sonus Faber lumina V brzmiały lepiej a na koniec z racji tego że nic nie pasowało to spróbowałem jasperów 18. Dopiero one zagrały. Musieli mieć coś z pomieszczeniem ponieważ jak słuchałem diamondów w innym salonie to dopiero było słychać je bardzo dobrze. Ale już miałem wybrane w odsłuchu jaspery bo w tamtym salonie brzmiały dobrze a w drugim jeszcze lepiej. Trochę ten pierwszy salon zakrzywił mi wybór i kierunek ale koniec końców jestem zadowolony. Co do wygrzania to są już raczej wygrzane bo kupiłem je używane. A u mnie też koło miesiąca już grają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosiu Napisano 10 grudnia Autor Udostępnij Napisano 10 grudnia 10 godzin temu, Q21 napisał: Cześć Fezz Titania EVO to bardzo dobry kierunek moim zdaniem, ten wzmacniacz bardzo lubi się z Jasperami. Gato to też ciekawy kierunek, dodatkowo w outlecie mamy sztukę w bdb cenie, Czy istnieje możliwość wypożyczenia od was sprzętu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 11 grudnia Udostępnij Napisano 11 grudnia 13 godzin temu, Rosiu napisał: Czy istnieje możliwość wypożyczenia od was sprzętu? Zapraszam do kontaktu, zobaczymy, co uda się zrobić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 11 grudnia Udostępnij Napisano 11 grudnia @Rosiu A skąd jesteś ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosiu Napisano 11 grudnia Autor Udostępnij Napisano 11 grudnia 4 minuty temu, S!N! napisał: @Rosiu A skąd jesteś ? Pruszków Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 11 grudnia Udostępnij Napisano 11 grudnia Uuuu kawałek, jakby było bliżej to mógłbyś sobie posłuchać 2500ne z j18 u mnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosiu Napisano 12 grudnia Autor Udostępnij Napisano 12 grudnia Dnia 11.12.2024 o 10:11, Q21 napisał: Zapraszam do kontaktu, zobaczymy, co uda się zrobić Napisałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts