Paweł Florczyk Napisano 28 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2024 Cześć, ktoś z Was porównywał te dwa urządzenia? Nie chodzi mi o ich funkcjonalność, bo ta jest powszechnie znana, ale o dźwięk. Jak te urządzenia wpływają na system, gdy funkcjonują w charakterze streamera z zewnetrznym DAC. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 30 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2024 Różnica między nimi duża nie będzie, bo w środku to bardzo zbliżone urządzenia. Z mojego doświadczenia jednak WiiM Pro będzie płynniej i lepiej działał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salon Planeta Dźwięku Napisano 30 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2024 Subtelna, WiiM ma lepszy soft, wygodniej się z niego korzysta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 30 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2024 Taga "działa" na oprogramowaniu od wiim. W przeszłości były z tym problemy. Np z korektorem. Przynajmniej tak było w przeszłości. Wiim np na peq I apka fajnie działa, a jak jest z Tagą to teraz nie wiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts