Kordian Kamiński Napisano Czwartek o 18:04 Udostępnij Napisano Czwartek o 18:04 Siema potrzebuję w tym czasie kupić dac z tego co sie osłuchałem na yt jest dwóch pretendentów - holo audio cyan 2 i topping centaurus Próbkę możliwości centaurusa mozna usłyszeć tutaj - https://youtu.be/1duQFGLp1BM?si=k3oHKJj-0g8UV2rN A próbkę cyana - np tu https://youtu.be/ZIed6qnGEd8?si=BDF-DxFUzhwu2HyD Obydwa to klasa sama w sobie. Centaurus pewnie bedzie latwiej dostępny w pl, a holo audio to marka, słucham głównie edm często z kobiecymi wokalami, to co zaprezentowal topping z tym kobiecym wokalem to czapka mi spadla z glowy. W recenzji koleś pisze że "Not the last word in technicalities" nie wiem jak mam to odbierać, recenzja jest tutaj https://www.headfonia.com/topping-centaurus-review/2/ . Doradźcie coś Panowie, bardziej bym się skłaniał w kierunku toppinga ze względu na niższą cenę, ale to jest wszystko kwestia dyskusji. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano Czwartek o 18:30 Udostępnij Napisano Czwartek o 18:30 (edytowany) 29 minut temu, Kordian Kamiński napisał: Doradźcie coś Panowie Cyan gra ze świetnymi kolumnami i znakomitym wzmacniaczem, ale brzmi na tym nagraniu jak powino R2R (przynajmniej na słuchawkach). A Topping jak szkłem po... uchu (też na słuchawkach oczywiście). Jest w tym dźwięku coś co mi przypomina Eversolo Z8 jak go miałem - mnóstwo detali i szklistość której nie znoszę. Edytowano Czwartek o 18:33 przez marcinmarcin 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kordian Kamiński Napisano Czwartek o 18:33 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 18:33 Okk, dzięki za opinię 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano Piątek o 18:00 Udostępnij Napisano Piątek o 18:00 Tu masz film z przed godziny gdzie iiWi je porównuje. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Piątek o 18:16 Udostępnij Napisano Piątek o 18:16 15 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał: Tu masz film z przed godziny Jak sprzed godziny, to jeszcze ciepły 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano Piątek o 18:25 Udostępnij Napisano Piątek o 18:25 8 minut temu, DiBatonio napisał: Jak sprzed godziny, to jeszcze ciepły 🙂 Prawie gorący, wstawiony koło 18. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano Piątek o 18:26 Udostępnij Napisano Piątek o 18:26 (edytowany) 11 minut temu, DiBatonio napisał: sprzed Ajj, byles pierwszy! 23 godziny temu, marcinmarcin napisał: brzmi na tym nagraniu jak powino R2R (przynajmniej na słuchawkach). A Topping jak szkłem po... uchu (też na słuchawkach oczywiście). Jesli puszcze to samo na kolumnach i nie bedzie szkla, to jak oceniac brzmienie tego daca? Kolega sluchal z YT i nie wiadomo na czym, a to juz trzecie, byc moze inne zdanie. Ciezki to temat Edytowano Piątek o 18:27 przez no_i_fajnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano Piątek o 18:30 Udostępnij Napisano Piątek o 18:30 (edytowany) 5 minut temu, no_i_fajnie napisał: Jesli puszcze to samo na kolumnach i nie bedzie szkla, to jak oceniac brzmienie tego daca Opinia Iwii jest zbliżona do mojej pobieżnej oceny na podstawie tego kawałka hehe. Jasno, mało basu i szklisto... pamiętaj że recenzent zazwyczaj nie może za bardzo zjechać 🙃 Edytowano Piątek o 18:32 przez marcinmarcin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Piątek o 18:32 Udostępnij Napisano Piątek o 18:32 5 minut temu, no_i_fajnie napisał: 16 minut temu, DiBatonio napisał: sprzed Ajj, byles pierwszy! A to jakieś wyścigi ? 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano Piątek o 19:11 Udostępnij Napisano Piątek o 19:11 38 minut temu, DiBatonio napisał: A to jakieś wyścigi ? 😉 Nie ,to dyktando. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano Piątek o 19:30 Udostępnij Napisano Piątek o 19:30 54 minuty temu, marcinmarcin napisał: pamiętaj że recenzent zazwyczaj nie może za bardzo zjechać 🙃 Moze, moze. Wszyscy nimi jestesmy 53 minuty temu, DiBatonio napisał: A to jakieś wyścigi ? 😉 Nie, nie. 1 godzinę temu, Tomasz Kluczynski napisał: Prawie gorący, wstawiony koło 18. Ja zaczynam pozniej grzac, polecam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano Piątek o 19:34 Udostępnij Napisano Piątek o 19:34 3 minuty temu, no_i_fajnie napisał: Ja zaczynam pozniej grzac, polecam Czy w sensie, że pózniej wlewasz w siebie trunki? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikelas76 Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Sluchalem u kolegi Cyjana2 i mam porownanie do Pontusa2 i do Vega S1. Cyjan ma swietne czarne tlo, swietna glebie i wlasciwie nic mu sie brakuje, poza szerokoscia sceny. W stosunku do Pontusa i Vegi odczuwalnie jest ona wezsza. A szkoda... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts