Wing0 Napisano Środa o 14:44 Napisano Środa o 14:44 (edytowany) 18 minut temu, Kraft napisał: dochodzi Każdy dochodzi jak potrafi zapraszam Kraft mam 3 obecnie wzmacniacze posłuchasz na każdym weź i swoje zobaczysz czy te 0.5 W na każdym brzmi tak samo. Tylko ja mam stary szmelc po serwisach, ale pewnie źle skonstruowany. Edytowano Środa o 14:45 przez Wing0 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano Środa o 14:47 Napisano Środa o 14:47 (edytowany) Pytam bez ironii. Ile watów potrzebujesz do normalnego słuchania? Edytowano Środa o 14:55 przez Kraft 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano Środa o 14:54 Napisano Środa o 14:54 Przy ART tyle co piszesz. A ja bez ironii zapraszam. Jak to różnie brzmi te 0.05 W na Lebenie na Luxmanie, Sony. 1 Odpisz, cytując
audiowit Napisano Środa o 15:03 Autor Napisano Środa o 15:03 Ale mocne te waty z vfeta!!! Odpisz, cytując
Wing0 Napisano Środa o 15:09 Napisano Środa o 15:09 5 minut temu, audiowit napisał: Ale mocne te waty z vfeta!!! Moze to MW ? Dobrze, że mam foto ufff Odpisz, cytując
pairtick Napisano Środa o 15:58 Napisano Środa o 15:58 1 godzinę temu, Kraft napisał: Pytam bez ironii. Ile watów potrzebujesz do normalnego słuchania? Złe pytanie. Ile dB w miejscu odsłuchu, 65? 😁 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano Środa o 16:10 Napisano Środa o 16:10 10 minut temu, pairtick napisał: Ile dB w miejscu odsłuchu, 65? 😁 Niektórym to wystarcza. Nie mierz wszystkich swoją miarą, nie u każdego było w domu darcie japy, że musi teraz kręcić volume w prawo zeby sobie dzieciństwo przypomnieć;) Odpisz, cytując
pairtick Napisano Środa o 16:32 Napisano Środa o 16:32 (edytowany) 24 minuty temu, Wing0 napisał: Niektórym to wystarcza. Nie mierz wszystkich swoją miarą, nie u każdego było w domu darcie japy, że musi teraz kręcić volume w prawo zeby sobie dzieciństwo przypomnieć;) Nie bądź chamski z tą swoją projekcją 😝 Realia są takie: Stąd zapewne subwoofery do popierdółek 🤣 Edytowano Środa o 16:35 przez pairtick Odpisz, cytując
Redakcja AUDIO Napisano wczoraj o 13:54 Napisano wczoraj o 13:54 Panowie, ukryłam kilka ostatnich postów i proszę, aby obraźliwe osobiste wycieczki się tu nie wydarzały. @audiowit.... Pozdrawiam, Ola Odpisz, cytując
audiowit Napisano 22 godziny temu Autor Napisano 22 godziny temu Pani Olu, uzytkownik Patrick snuje się za mną, mimo tego, że oznaczylem go jako ignorowany. Z tego co wiem, komentuje moje wpisy. Może warto by było na to rowniez zwrócić uwagę. W normalnych warunkach ( w realu) takie osobniki nie mialyby odwagi na bezposrednia konfrontację, natomiast forum pozwala na stalkowanie. Tenże osobnik ukrywa się poza granicami UE wiec mysli, że pozostanie bezkarny ;). Moja drobna reprymenda w moim malo popularnym watku napewno nikogo nie uraziła, natomiast dotarła do uzytkownika Patrick ( Pani obecność tutaj jest tego dowodem po kolejnym donosie). Swoją drogą, co on tu robi, skoro wie, ze we mnie kolegi nie znajdzie. To powinno dawac do myslenia Reasumujac, Patrick niech zajmie się swoimi sprawami, a moich klapsow nie bedzie. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 5 godzin temu, audiowit napisał: Pani Olu W internecie, używanie formy Pan/Pani uznaje się za obraźliwe/ofensywne. 5 godzin temu, audiowit napisał: uzytkownik Patrick snuje się za mną, mimo tego, że oznaczylem go jako ignorowany. Czyli to TY snujesz się za mną (sic!). 5 godzin temu, audiowit napisał: Z tego co wiem, komentuje moje wpisy. Może warto by było na to rowniez zwrócić uwagę. Jeżeli jeszcze tego nie zauważyłeś, to jest publiczne forum, a nie Twoje prywatne. 5 godzin temu, audiowit napisał: W normalnych warunkach ( w realu) takie osobniki nie mialyby odwagi na bezposrednia konfrontację Z tego co widać, to Ty "podskakujesz" zza klawiatury. Chcesz bezpośredniej konfrontacji, prowokując? To zapraszam do Glasgow - ring/mata, do wyboru - tylko weź pod uwagę, że ja kurduplem ani drobiażczkiem nie jestem. 5 godzin temu, audiowit napisał: natomiast forum pozwala na stalkowanie. Jak na razie, to Twoje zachowanie wypełnia znamiona art. 190a §1 kk. 5 godzin temu, audiowit napisał: Tenże osobnik ukrywa się poza granicami UE wiec mysli, że pozostanie bezkarny ;). I kolejny przykład znieważenia. https://arslege.pl/kodeks-karny/k1/s205/ Człowieku, zapoznaj się z powyższym rozdziałem Kodeksu Karnego. 5 godzin temu, audiowit napisał: Moja drobna reprymenda w moim malo popularnym watku napewno nikogo nie uraziła, natomiast dotarła do uzytkownika Patrick Ta "drobna reprymenda" wygląda tak: Weź pod uwagę, że to na Tobie będzie spoczywał ciężar dowodu w ewentualnej sprawie sądowej - to TY będziesz musiał udowodnić, że jestem szmalcownikiem i nekrofilem. @Redakcja AUDIO Jeżeli mogę prosić, to niech ten wpis pozostanie widoczny. Happy Easter 🐰 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 8 godzin temu Autor Napisano 8 godzin temu Patryk, tak jak pisalem, kolegami nie bylibysmy. To nie oznacza, że uprawnia Cię to do chodzenie za mną i komentowania, ze slucham w pomieszczeniu na szczotki, czy że slucham na popierdulkach. Ja mam zastrzezenia do Twojego systemu, jak widać Ty do mojego też. Tylko, ze ja odpuscilem, bo już mam gdzieś takie przepychanki. Ale oczywiscie musialeś wejść na mój wątek i zaśmiecać go nasmiewaniem się z mojego skromnego systemu. Po prostu odpuść. Proponuję taki uklad. Ty zajmujesz się swoimi sprawami, ja swoimi. Na forum jest duzo miejsca. Oznacz mnie jako ignorowany jesli Cię uwiera moja osoba i sprawa zalatwiona. Zapewniam Cię, ze to zalatwi sprawę. Na mnie upomnienie ze strony Pani Oli i przemowienie do rozsądku dziala i nie chcę psuć atmosfery światecznej. Proponuję to samo. Rownież spokojnych Świat życzę. 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Czyżby Ci, co uważają, że karma wraca, mieli rację;). Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Kraft napisał: Czyżby Ci, co uważają, że karma wraca, mieli rację;). Kraft pamiętaj, że wyjątków nie czyni 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 57 minut temu Napisano 57 minut temu 7 godzin temu, audiowit napisał: Tylko, ze ja odpuscilem, bo już mam gdzieś takie przepychanki. Z tym, że to ja Tobie zaproponowałem dodanie mnie do Ignorowanych - nie manipuluj, proszę. 7 godzin temu, audiowit napisał: Ja mam zastrzezenia do Twojego systemu, jak widać Ty do mojego też. I kolejna manipulacja, ponieważ ja nie mam zastrzeżeń do Twojego systemu, tylko do akustyki pomieszczenia 12 m². 7 godzin temu, audiowit napisał: Proponuję taki uklad. Ty zajmujesz się swoimi sprawami, ja swoimi. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 46 minut temu Napisano 46 minut temu @pairtick Dzięki za przypomnienie Witoldowych komentarzy do zdjęcia wnętrza. Świetne. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 29 minut temu Napisano 29 minut temu 26 minut temu, pairtick napisał: I kolejna manipulacja, ponieważ ja nie mam zastrzeżeń do Twojego systemu, tylko do akustyki pomieszczenia 12 m² Ile razy pisałeś o Kudosach jako popierdułkach? A tak z ciekawości ile masz u siebie metrów kwadratowych tylko szczerze? Pokaz miejsce odsłuchowe i adaptacje akustyczną. Tylko bez spiny nie odbierz mnie źle bo skoro taki wielki z ciebie facet to i ja sie zacząłem bać żebyś i mnie do bijatyk nie ściągał a potem sądami straszył.... Odpisz, cytując
pairtick Napisano 17 minut temu Napisano 17 minut temu (edytowany) 26 minut temu, Wing0 napisał: Ile razy pisałeś o Kudosach jako popierdułkach? No właśnie, ile? Podasz konkretną liczbę? 26 minut temu, Wing0 napisał: A tak z ciekawości ile masz u siebie metrów kwadratowych tylko szczerze? Trochę mniej niż dwadzieścia. 26 minut temu, Wing0 napisał: Pokaz miejsce odsłuchowe i adaptacje akustyczną. Tu słucham 😇 A adaptacją jest cała chałupa - np. z wełną w ścianach, na etapie projektu. 26 minut temu, Wing0 napisał: Tylko bez spiny nie odbierz mnie źle bo skoro taki wielki z ciebie facet to i ja sie zacząłem bać żebyś i mnie do bijatyk nie ściągał a potem sądami straszył.... Nie odwracaj kota ogonem, proszę. Chcesz się też spotkać, w obronie Witolda? Nie ma problemu. Tylko, panowie, sportowa rywalizacja ma swoje wymagania. Edytowano 2 minuty temu przez pairtick Odpisz, cytując
Recommended Posts