maciek72 Napisano 7 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 7 kwietnia Czy jest ktoś z Białegostoku , Warszawy z Epos 14 ? Chętnie porównam z Epiconami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano wczoraj o 17:03 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:03 W Nautilusie w Warszawie jest do odsłuchu Chario Delphinus, może warto porównać. Będziesz zestawiał z Rubicon/Rubikore ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano wczoraj o 17:12 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:12 9 minut temu, rajdek napisał: Chario Delphinus Fajne monitory. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano wczoraj o 17:25 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:25 A mi się nie podobały 🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bo0M Napisano wczoraj o 17:53 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:53 Powiem Wam szczerze Panowie, że ulga, którą odczuwam w związku z brakiem chęci zmian to najlepsze uczucie jakiegoś doświadczyłem od lat. To ciągłe napięcie związane z brakiem dopasowania do "swojego" dźwięku i pewnych oczekiwań jest strasznie męczące psychicznie. Aktualnie uzupełniam audiotekę i chłonę muzykę jak nigdy wcześniej. Każdemu życzę takiego stanu ducha 😀 PS - jeszcze raz, dla wszystkich - odsłuchy są NAJWAŻNIEJSZE! Nigdy nie kupujcie sprzętu w ciemno. Ja popełniłem ten błąd dwukrotnie i zawsze z czasem dopadały mnie myśli, że to jednak nie to, czego oczekiwałem. Wystarczyło ruszyć tyłek, pojeździć i jest sukces. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano wczoraj o 18:01 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:01 @Bo0M długo masz obecny set ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bo0M Napisano wczoraj o 18:08 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:08 Równy miesiąc można rzec Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano wczoraj o 18:21 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:21 6 minut temu, Bo0M napisał: Równy miesiąc można rzec Dopiero miesiąc miodowy Będzie tylko lepiej, jak strzeli 200h odsłuchu. Mam takie samo poczucie, chłonę muzykę z pełnym zadowoleniem i przez chwilę nie myślałem nad zmianą. Nirwana osiągnięta. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano wczoraj o 19:51 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 19:51 Pytanie tylko , ile razy był już ten stan i jak długo trwał ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu Niedziela 13 - go Godzina 16.05 podjeżdża kurier !!! Kurcze , kilka zajęć domowych . Ale , w końcu mogę zabrać się na macanki Żonka drzemie Niech śpi spokojnie , a ja sobie popatrzę na te CUDA . Wykonanie każdego detalu , to mistrzostwo świata. Niby używane , ale chyba stały na ekspozycji . Ani jednego mankamentu Ciekawe jak grają ? 6 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Wyglądają pięknie, ale jak brzmią ?? Tolerują bliską odległość od tylnej ściany ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Te rękawiczki z przedostatniego zdjęcia chyba nie są z zestawu 😂 Piękne paczki 😍 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 33 minuty temu, rajdek napisał: jak brzmią Przy takim wyglądzie w ogóle nie muszą brzmieć. To jak z kobietami - kto by pytał ślicznotkę, czy umie śpiewać. No i straciliśmy kolejnego forumowicza. Maciek już tu nie wróci, bo i po co. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Rafał S napisał: No i straciliśmy kolejnego forumowicza. Maciek już tu nie wróci, bo i po co. Dobre, dobre Jednak myślę że będzie tak dobry i przeleje czar na papier. Wysokotonowy wygląda na większy, ale są takie same. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bo0M Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Gratuluję zakupu, piękne monitory! To co Panowie? Pakujemy manatki i idziemy słuchać muzyki? 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Są emocje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu Ooooi ! Ku ..!!! Magia , Menuet x 10 i do potęgi Pi Wokal robi nowe wrażenie. Środek wyśmienity Bassss , zapraszam na ucztę Monitory 37 cm od ściany Dla żony za duże , była zachwycona maluchami 2 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Koniec drogi ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, maciek72 napisał: Ooooi ! Ku ..!!! Magia , Menuet x 10 i do potęgi Pi Wokal robi nowe wrażenie. Środek wyśmienity Bassss , zapraszam na ucztę Monitory 37 cm od ściany Dla żony za duże , była zachwycona maluchami Zostają na olx? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, maciek72 napisał: Magia , Menuet x 10 i do potęgi Pi Czyli powiedziałbyś, że to przeskalowane Menuety? Te małe skrzyneczki bardzo mi się podobały. Niestety, są zbyt małe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu Tylko dla żony Zaraz podniosę cenę , aby zniechęcić potencjalnych chętnych Przesyłka kosztowała krocie Ale warto było Inna klasa wysokotonowego . Wokal cudny , piękny środek i niskie na innym poziomie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts