Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

9 945 tematów w tym forum

• 9 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  1. Kino domowe do 50m2.

• 5 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
  2. Subwoofer do 32m^2 1 2

• 25 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń
    • 49 odpowiedzi
    • 8,7k wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  3. Emotiva XMC-2 1 2 3 4 5

• 101 odpowiedzi
    • 22,1k wyświetleń
  4. Kino domowe

• 21 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 59 odpowiedzi
    • 14,4k wyświetleń
  5. Pokój 10m.kw

• 13 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  6. Upgrade stereo

• 12 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  7. Onkyo HT-S7805

• 20 odpowiedzi
    • 5,8k wyświetleń
    • 31 odpowiedzi
    • 7,5k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń

• Ostatnie posty

• https://tidal.com/album/120411966?u    
    • Siemanko, potrzebuję pomocy znawców. Mam budżet max. 1000zł. Potrzebuję głośnik a najlepiej kilka w jednym z taką mocą aby mogły mi poruszać kartką papieru albo nawet czymś cięższym. W ogóle się na tym nie znam a jak szukam na necie to dla mnie za dużo. Jeśli chodzi o konstrukcje to najlepiej żeby było płaskie, co możecie mi doradzić? To powinien być partybox czy jakiś subwoofer? Za cholere nie wiem co wybrać i czego szukać
    • Na poziomie DNA? Nie jestem naukowcem, ale cos takiego jak doswiadczenia zyciowe, nie maja nawet dostepu do DNA. Powiedz mi jak niby cos nie namacalnego, mialo by nagle zmienic DNA? Podobno promieniowanie moze zmienic DNA. Nie wstawiles ikonki, wiec zakladam ze nie zartujesz.🙂 Co do zatrzymywania w USA, zawsze sie znajda rasisci, ale tak mysle sobie ze to jest przesadzone troche. Co do sytuacji w USA kolorowych obywateli. Oni sobie ta sytuacje sami stworzyli ( zgadzajac sie na to) oczywiscie, to sie zaczelo chyba kilka dekad temu, rozpad rodziny osob ciemnoskorych, i bylo zapoczatkowane przez bialych politykow. Tylko ze  juz kilkadziesiat lat minelo. I spora ich liczba, z lenistwa, z checi uzyskania czegos za nic, jedzie na tej fali - jestesmy skrzywdzeni i nam sie nalezy. Doprowadzilo to do tego, ze w szkolach wprowadzono program, ktory w zasadzie faworuje cimnoskorych uczni. Ulatwia im uzyskanie dyplomu. Bialy musi sie nameczyc. Teraz wyobraz sonie , lecisz samolotem, wchodzi czarny pilot. Panika. Dostal dyplom wlasnie w tym systemie, czy jednak jest tak dobry? Rob Shneider sobie z tego nawet zartuje. Posluchaj sobie Jesse Lee Peterson, Candice Owens. Nawet Denzel Washington na to zwrocil uwage. Rozpad rodzinny, doprowadzil to sytuacji ciemnoskorych Amerykanow. Oczywiscie nie wszystkich. Tutaj wlasnie jest haczyk, dlaczego nie wszystkich, skoro jak piszesz maja to w DNA? Brak ojca w domu, jest winien wyskokiej liczbie kryminalistow wsrod ciemnoskorych Amerykanow. Nie zmiana w DNA. Moze sie nie chcieli nauczyc? Wyobraz sobie, pracujesz z kims, on cos potrafi, czego Ty nie, nie bedziesz sie chcial nauczyc od niego czegos, by dalej moc swoja prace wykonywac? Oczywiscie, mozesz powiedzie, ze nie chcieli biali ich niczego nauczyc. To w takim razie co to za pomysl, przejmowac sila gospodarstwa, dla samego przejecia? Jesli wiesz, ze nie bedziesz potrafil ich dalej uprawiac? Przeciez pracowali dla bialych, nic im nie zostalo w glowach? Jasne ze Belgowie sporo napsuli. Tylko to sie skonczylo jakis czas temu. Kraje Afryki dawno mogly by dobrze funkcjonowac ( i niektore funkcjonuja) tylko ich jest podobno bardzo latwo sklocic. Powinni sie obudzic. Przejac swoje kraje, skonczyc klotnie, wynajac konkretnych doradcow , i zaczac wspinaczke do normalnosci.
    • Wpadaj na forum.mp3store.pl To forum dedykowane słuchawkowemu hi fi, hi end.  Słuchawkowych maniaków duuużo. Ostrzegam, że to forum jak każde inne uzależnia a zwłaszcza, że tak zabawnych ludzi jak tam, nie znajdziesz na żadnym innym krajowym forum o tematyce audio. Zawsze zajefajna atmosfera. Ludzie potrafią się śmiać sami z siebie np. czwarty raz kupując te same słuchawki i mając już na rozkładzie pięćdziesiąt innych. A co nowość to cała zabawa zaczyna się od nowa. No i mają Kuropa, którego cenowo nikt w kraju nie przebije.  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...