Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 360 tematów w tym forum

1. Kino domowe do 8500zł

• 6 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
  2. Pomoc w doborze amplitunera

• 8 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 12,4k wyświetleń
  3. kino domowe 3.1.2?

• 16 odpowiedzi
    • 10,6k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
    • 26 odpowiedzi
    • 6,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,5k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  4. kino domowe konfiguracja

• 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  5. Dzwiek z Tv na kinie domowym

• 3 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
  6. Kino domowe do ~2000zł

• 5 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  7. Kino domowe budżet 6k 23m2

• 10 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Dzisiaj szykuje się mała orgietka (słuchawkowa) z Maciejem Stanieckim kompozytorem i producentem muzyki m.in.filmowej. Już "trochę"  lat temu kiedy pojawiła się płyta "To co nieokreślone" Macieja Stanieckiego wydawnictwa Requiem Records przeczytałem o niej w jakiejś recenzji. Zebrała dobre noty, zatem kupiłem. Pierwsze chwile z tą płytą nie były łatwe, jakby to powiedzieć musiałem się przyzwyczaić/nauczyć słuchania tego gatunku muzycznego. Później wsiąkłem i często wracałem do "To co nieokreślone". Dziś mam zamiar zanurzyć się w trzech płytach z udziałem Maćka Stanieckiego pierwsza na tacce wyląduje oczywiście "To co nieokreślone", później "Fallowing The Light" no i  Nemezis " Whispers from Behind the Window". Polecam, coś jest na Tidalu, odsyłam też do strony producenta. https://maciejstaniecki.pl/intrygujaca-muzyka/              
    • Zazdroszczę tym, którzy urodzili się wyposażeni we wszelką potrzebną do życia wiedzę i nie musieli się niczego uczyć. Ludzi wolnych od pytań i wątpliwości.
    • Witam, stoję przed zakupem pierwszego  gramofonu na który wybrałem Dual CS-418. Posiadam kolumny 2.0 Fenda R30bt. Chciałbym się dowiedzieć czy takie połączenie w ogóle ma sens i będzie to na początek jakkolwiek działać. Jestem laikiem w takich tematach. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam
    • Dodam jeszcze, że chyba 1 albo 2 stycznia 2008 Radiohead zagrali całą płytę live w studiu, z transmisją online i na tym koncercie "byłem" 😎. I przyznam, że wtedy z lapka, na marnych słuchawkach brzmiało to tak jak dzisiaj, na trochę innym sprzęcie....🥲. Łza w oku się kręci....
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...