Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 159 tematów w tym forum

1. yamaha RX-v681

• 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
  2. Soundbar do 1300zł

• 3 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 897 wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 855 wyświetleń
  3. subwoofer

• 13 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  4. Jamo S606

• 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 19,3k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 6,9k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,4k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
  5. System Multiroom

• 2 odpowiedzi
    • 986 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  6. Kolumny KEF iq30

• 2 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 28 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
  7. Zmiana YAMAHA DSP AX1

• 1 odpowiedź
    • 1,5k wyświetleń
  8. kupno kina domowego

• 6 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• @Q21 widzę, że już nie macie Bronzów 500 w ofercie 
    • Ale jak smakują :). My robimy tradycyjnie bardziej bez papryki. Podstawa to max 3/4 słoika grzybów ludzie pchają pod korek i potem ślimaki nie grzyby wychodzą... No i ocet, najlepszy to PSSowy, mocny. 
    • Bardzo dobry wzmacniacz, to taka kwintesencja lampowego grania można by powiedzieć. Jeśli jak pisałeś słuchasz spokojnej muzyki to spoko, do łojenia się nie nadaje. Jest chyba na olx nawet za 11-12 tys jakiś.  Z ciekawych jeszcze z nowej produkcji jak nie chcesz w zabytki iść są Unisony ostatnio tu kolega jeden kupił piekną sztukę, Jadis na olx są dwie sztuki w dobrej cenie.  Ze starszych nasz forumowy mechanior @elektron6 ma wspaniałego Fishera w stanie Perfect. 
    • Mam kawałek pojechać do lasu. Tam gdzie jezdzimy z żonką od lat to z Warszawy około 60km. Jak wcześniej pisałem 11 sierpnia byliśmy i nawet psiaków nie było widać. Trochę to nas zniechęciło i dopiero po 8 tygodniach znów się wybraliśmy. Jak robię zalewę to daję tak przykładowo na 5 szklanek wody, 1,5 szklanki octu ,6 dużych łyżek cukru.Sól,ziele angielskie, pieprz, goździki,liść laurowy, gorczyca i wsypuję trochę słodkiej papryki, można też dodać sosu sojowego. Do słoików jak wrzucam gorące grzybki to pomiędzy wkładam spore ilości surowej czerwonej papryki i cebuli i dopiero zalewam zalewą. Słoiczki ładnie wtedy wyglądają i grzybki dobrze smakują. Jak na początku lat 2000 ych pracowałem blisko Olsztynka to jak był wysyp, to potrafiłem 400 słoików marynowanych przywieźć, jednego roku. Ale sam musiałem się tym zajmować i takie zrobienie jednorazowo 25-30 słoiczków to zajmowało mi koło 4 godzin.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...