Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

9 844 tematów w tym forum

1. Podłączenie 2 wzmacniaczy

• 7 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 32 odpowiedzi
    • 7,6k wyświetleń
  2. Logitech 5.1Z906THX980

• 0 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 45 odpowiedzi
    • 9,7k wyświetleń
  3. Samsung HT-H 5550

• 3 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,7k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,3k wyświetleń
  4. YAMAHA HTR-6040 + ... ?

• 8 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,6k wyświetleń
  5. Soundbar do około 1000zł

• 0 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  6. Budżetowe kino domowe 1 2

• 29 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  7. Dekodery dźwięku

• 0 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
  8. Kino domowe

• 1 odpowiedź
    • 1,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  9. Wybór kina domowego

• 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń
  10. Jakie okulary 3d

• 0 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Dzień dobry wszystkim. Potrzebuję pomocy. Zakupiłem dziś gramofon Pro Ject Debut Carbon Evo. Skalibrowałem go i podłączyłem do mojego wzmacniacza cyfrowego Wiim Amp. Tutaj pojawił się pierwszy problem gdyż do gramofonu wchodzi uziemienie, ale do wzmacniacza już nie da się podpiąć uziemienia. Do tego muzyka z głośników strasznie cicho gra i nie wiem dlaczego. Wcześniej miałem podstawowy Denom dp-29f i wszystko działało elegancko 
    • Właściciel twierdzi, że użył ich dosłownie dwa razy, w takim razie nie są wygrzane, jak powinno się je wygrzać? Brakuje mi jeszcze kabli do głośników  ( nie mam pojecia jakie ). Byłem około miesiąc temu w waszym salonie i chciałbym zakupić gramofon, mysle o Audio Technica  AT-LP120X  lub AT-LPW50PB, pozostał tylko dylemat który wybrać 🤔 Mam taką nadzieję, ze zagra to fajnie, bo wybór był całkiem w ciemno i bez odsłuchu. Oczywiscie dam znać jak to gra, jak tylko wszystko skompletuję, jaki powinienem kupić kabel łączący wzmacniacz z gramofonem, wiem ze jest oryginalny w komplecie, ale podobno jest słabej jakości.
    • Na Windows są duże możliwości. Co prawda trzeba się trochę pobawić i to lubić. Ja akurat z tym nie mam problemu 😃   Dokładnie, dla większości wystarczy skompresowane Spotify. Nie ma co aż tak wnikać 😃 To jakie propozycję? 
    • Kiedyś był temat PC Audio. Warto zoptymalizowac Windowsa, warto też przed odsłuchem użyć softu do takiej optymalizacji fidelizer do tego znaczenie ma odtwarzacz, ja używam jak już włączam lapka JRiver, kiedyś był darmowy Foobar2000 poległ z JRiverem.  Można jeszcze użyć innych poprawiaczy pod pliki z kompa, ale to kolejny temat gównoburza by się wykluł, nie ma sensu o tym pisać na tym forum.   Tu się nie dziwię, wszystko na tym samym poziomie.😉 Ale zostawmy to, jest jak jest.   To może lepszy streamer, bo ten z początku twojej stopki 😉 strasznie odbiega od reszty. Wcześniej sugerowałem jak pamiętasz.  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...