Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 038 tematów w tym forum

• 0 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
  1. głosniki,subwoofer,kable

• 0 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  2. Kino Harman Kardon avr 260

• 3 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
  3. Kino domowe 2500zl

• 0 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 8,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
  4. Odtwarzacz DENON DVD 1740

• 1 odpowiedź
    • 2,7k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
  5. Sony STR DH510

• 1 odpowiedź
    • 4,8k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 13,3k wyświetleń
  6. kino do 8-9K

• 5 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
  7. Denon avr 2311

• 2 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 5,8k wyświetleń
  8. pomoc w doborze sprzętu

• 0 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,7k wyświetleń
  9. Jakie kino

• 9 odpowiedzi
    • 6k wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 15,4k wyświetleń
  10. Samsung HT-C9959W

• 3 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
  11. co wybrać

• 2 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
  12. kino domowe harman avr445

• 4 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,6k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 4,6k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń

• Ostatnie posty

• To raczej musisz szukać wzmaka , który nie gra ciepło, bo wtedy będzie za słodko. Już raz pisałem ci o tym wzmaku. Świetna kontrola na basie, duża rozdzielczość i detaliczność a średnica jak by ciut wycofana. Sam mam brata A9 a to praktycznie to samo tylko gratis pilot.Dodatkowo masz regulację basu i treble. Ma też dobrego daca na Burr Brownie podobnej klasy do tego co ma Eversolo A8. Możesz też podłączyć do niego laptopa jako streamer. https://www.maxaudio.eu/pl/p/QUADRAL-AURUM-A8-BLACK_poekspozycyjne/905?gad_source=1&gad_campaignid=17338910344&gbraid=0AAAAADtvjlStxsnoFmRTaHQhZHVajzPkR&gclid=CjwKCAjw56DBBhAkEiwAaFsG-ogM5NOee877FEKr4ncfhRNUk-DIAGpOtAqPIwv4oElIbZbE2BASMhoClo0QAvD_BwE
    • W stosunku do kudosów A10 schodzą znacznie niżej i balans nie jest tak skierowany na wyzszy bas. Dlatego dźwiek jest spkojniejszy. Transjenty nie są tak mocne. Ale całosciowo to chyba bardziej prawidłowy niski zakres jest po stronie Buhardów. Staram się przyzwyczaić do tego basu. Mam male pomieszczenie i tak naprawdę te najnizsze czestotliwosci czuje w salonie Różnicowanie niezłe. Oczywiscie z malego przetwornika nie bedzie takiego róznicowania jak z 30tki, ale jest naprawdę dobrze.
    • Też uważam , że Qobuz brzmi lepiej od Tidala. Choć mam możliwość odbioru przez Tidal czy Qobuz Connect, to dużo bardziej mi pasuje puszczanie przez apkę Mconnect . Brzmi to dla mnie lepiej niż przez Connecty czy z apki Eversolo, a poza tym to praktycznie 4 kliknięcia podobnie jak w Connectach i łatwiej mi się tam wybiera to co chcę puścić.
    • Po co się ograniczać? Monitor, trójdrożny, współosiowy, bas na 26cm alu.  Od dawna się zbieram żeby poskładać, ale nie wiem czy dojrzeję do aktywnych monitorów.  SEAS KingRO4Y MkIII  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...