Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

9 944 tematów w tym forum

• 7 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  1. LG AH215 do kina domowego

• 4 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  2. Kino domowe do 2500zł

• 1 odpowiedź
    • 2,1k wyświetleń
  3. zniekształcenie głosu

• 2 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  4. Wybór amplitunera Denon

• 3 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,7k wyświetleń
  5. Samsung -kino domowe

• 2 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
  6. Kabel zasilający

• 2 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,3k wyświetleń
  7. Kino domowe Pioneer

• 1 odpowiedź
    • 2,1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,8k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,4k wyświetleń
  8. Samsung LCD-TV

• 4 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  9. Pytanie o denona AVR 4308

• 3 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  10. Wharfendale Diamond 9.3

• 3 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 8,4k wyświetleń
  11. DVD Toshiba XD-E500

• 4 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
  12. Dobór KOLUMN

• 3 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 9,6k wyświetleń

• Ostatnie posty

• 6006 miałem przez kilka lat. Nie ma się czego wstydzić ten wzmacniacz w tej cenie. Popularne więc pewnie wysoka dostępność w związku z tym przyzwoite ceny.  Przeczucie mi mówi że jak szukasz do tego pomieszczenia podłogówek to lepiej zrobisz kupując coś realnie dwudrożnego z wooferem około 16cm i nie najtańsze modele danego producenta. Te najtańsze to są robione dla pokrycia rynku i pod kątem kina.
    • Na początek to może wreszcie stwórzmy armię europejską, o której od lat jest mowa , a której nikt nie widział. Zaplecze przemysłowe jak się wydaje posiadamy , może jednak warto przestawić część przemysłu na zbrojeniówkę.  Widzisz Rafał , najbardziej mnie boli , to , że nasz sprzeciw coraz mniej się liczy. Dobrze wygląda w wiadomościach , ale nikt go się nie boi. I tak Tramp jak i Chiny o tym wiedzą. Jak Chiny zaatakują Tajwan co im zrobimy ? Militarny odwet ? Co sankcje nałożymy na największy rynek zbytu  ?  Rafał , przewartościował się świat. Skończyły się wieloletnie stałe rynki zbytu / teraz te rynki zaczynają dyktować warunki/. Poziom , życia wzrósł, a zmalał zbyt. Nie ma skąd brać forsy. Ten kryzys dotyka cały świat. Wesoło nie jest i jak na razie nikt nic mądrego nie wymyślił jak to zmienić.
    • Ze swego doświadczenia z otwartymi powiem Ci, że do nich potrzebne jest takie samo pomieszczenie jak do zestawu stereo. I to nawet nie domownicy mi, tylko ja domownikom przeszkadzałem.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...