Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

9 961 tematów w tym forum

• 4 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,6k wyświetleń
  1. Jakie kino wybrać?

• 5 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 13,8k wyświetleń
  2. Samsung AV-R720?

• 20 odpowiedzi
    • 11k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 9,9k wyświetleń
  3. kino

• 9 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 6,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
  4. Euro 2008

• 7 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 6,3k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  5. Kino domowe

• 17 odpowiedzi
    • 7,1k wyświetleń
  6. Blu-ray

• 10 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
  7. Jaka Moc Zestawu?

• 7 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 8,8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 5,7k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 10,8k wyświetleń
  8. Out Of Phase

• 10 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
  9. Jak szybko rosną ekrany?

• 10 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
  10. Kolumny do Yamahy RX-V661

• 4 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
  11. Prosba prosze o pomoc

• 7 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Pomogłeś Kumam Jednak dalej zostaje przy swoim, że człowiek to jedynie może ocenić coś subiektywnie A do wykazywania różnic, służą odpowiednie urządzenia - na cholerę był nam ten cały postęp w technice ?
    • Logika wskazuje, że eliminuje wpływ, czyli jakiekolwiek próby manipulacji w trakcie testu. Jeśli nikt nie zna kolejności-sekwencji próbek, to na przykład badacz nie może podpowiadać, czy przeciwnie fałszować wyniku na niekorzyść osoby badanej. I w efekcie dostajemy prawdziwy obraz możliwości osoby badanej. Mam nadzieję że pomogłem
    • Zostaje samemu posłuchać, za kilka dni będziesz wiedział. Dopuszczam myśl, że jednak będzie Ci trochę brakowało dociążenia, skali z Menuetami. Jednak suma zysków i strat w małym pokoju na moje ucho daje zdecydowaną przewagę dla takich maluszków jak Menuet. Trzymam za nie kciuki.  
    • Witam  Posiadam amplituner Marantz sr7010 oraz zestaw kolumn Bowers Wilkins fronty CM5 surroundy CM1 centralny monitor audio radius 225 muzyki stereo słucham z podłączonego do amplitunera WIIM Ultra przez kable RCA Kolumny frontowe mam podłączone wtykami bananowymi a reszta kolumn normalnymi przewodami głośnikowymi. Dużo słyszałem zarówno o bi-amping oraz bi-wiring. Czy przy tym sprzęcie warto się pobawić w którąś z tych opcji?? Pytam oczywiście o jakąś poprawę dźwięku pod względem basu lub innych tonów? Jeśli tak to czy ktoś może szybko i łopatologicznie wyjaśnić jak to podłączyć żeby niczego nie uszkodzić?  Z góry dziękuję!
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...