Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

9 789 tematów w tym forum

• 2 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
  1. Yamaha RX-V359

• 3 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
  2. yamaha rx 1400

• 1 odpowiedź
    • 3,3k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 6,4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
  3. ONKYO 604

• 1 odpowiedź
    • 3k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 4k wyświetleń
  4. DVD 2910

• 1 odpowiedź
    • 2,9k wyświetleń
  5. Jakie kino domowe???

• 5 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
  6. Jakie kupić kabelki....?

• 1 odpowiedź
    • 3,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,3k wyświetleń
  7. Yamaha DSP A2 a JBL !?

• 7 odpowiedzi
    • 6,5k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń
  8. Eltax + JBL czy CAT?

• 1 odpowiedź
    • 4,2k wyświetleń
  9. Co sądzicie o zestawie ??

• 4 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
  10. Sala multimedialna

• 3 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
  11. Audio Show

• 0 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
  12. koda do kina domowego

• 1 odpowiedź
    • 3,6k wyświetleń
  13. yamaha czy pioneer

• 3 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Na razie zostają oryginały. Później pomyśle. 
    • W wersji reference jest troche slabo, wg mnie pudelkowato, dudni i kluje, ale jesli chcesz zrobic impreze, to w tej cenie ciezko o cos lepszego. To sie nie martw, tylko sam posluchaj. W salonach chyba najczesciej porownywane z Opal 30. To w ogole, co innego. Atmosy sa inna bajka, niz podlogowki. Chociaz, jesli chodzi o porownanie do marketowek, to dziwne, bo dla mnie nawet ES55 jest lepszy, niz Klipsch z serii R. Niestety/na szczescie kazdemu podoba sie, co innego  
    • Siur. Chociaż nie ukrywam, że wolałbym 603 s3 no ale... więc i tak się cieszę. Aż odpaliłem dzisiaj Rege, żeby ją lepiej rozegrać przed przybyciem Bowersa, bo ciągle tylko Hegel zapindala a reszta dobrodziejstwa się opierdziela. 
    • Apropo, właśnie sobie przypomniałem że drugie po Klipsh były pylon chyba Saphir. Można powiedzieć że one były dla mnie właśnie takie jak mówisz, neutralne. Mniej efekciarskie, ale nic nie przeszkadzające, bardzo przyjemne.  Klipsh przez pierwsze 15 sekund takie jakby pod kocem. Potem się chyba przyzwyczaiłem. A żebym to ja miał czas na jeżdżenie. Pół roku mi to zajęło żeby się umówić a remont niedługo się skonczy i cos wypadałoby postawić w salonie. Wiadomo nic na wariata, ale żeby mieć 100% pewności to tak na prawdę musiałbym osłuchać wszystko w jednym salonie bo nie zapamiętam tego co słyszałem poprzednio.  Zmartwiłem się też opinią i heco. Że niby nie są takie dobre jak o nich mówią. I weź tu bądź mądry jak każdy tu je chwali. Z atmosów polecili mi Polk audio sc80 ale nie jestem przekonany bo kiedyś zamówiłem es55 i grały podobnie jak moje marketowki chociaż były wtedy podpięte do 20 letniego Onkyo KD więc pewnie to przez to.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...