Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 084 tematów w tym forum

• 0 odpowiedzi
    • 494 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 494 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 494 wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 493 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 493 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 493 wyświetleń
  1. Odtwarzacz do Sony STR-DE475

• 0 odpowiedzi
    • 492 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 492 wyświetleń
  2. Konwerter pod wieże z tv

• 7 odpowiedzi
    • 491 wyświetleń
  3. Heos w soundbarze Denon

• 3 odpowiedzi
    • 490 wyświetleń
  4. Subwoofer JBL SB 400

• 0 odpowiedzi
    • 489 wyświetleń
  5. Denon avr6300

• 3 odpowiedzi
    • 488 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 488 wyświetleń
  6. Subwoofer

• 2 odpowiedzi
    • 488 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 485 wyświetleń
  7. Audio pro ace bass

• 3 odpowiedzi
    • 485 wyświetleń
  8. nie gra centralny głośnik

• 2 odpowiedzi
    • 484 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 484 wyświetleń
  9. Amplituner funkcje

• 1 odpowiedź
    • 483 wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 483 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 482 wyświetleń
  10. Kino do.owe/zestaw stereo

• 0 odpowiedzi
    • 481 wyświetleń
  11. Canton soundbar 9 i smart sub 8

• 8 odpowiedzi
    • 481 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 481 wyświetleń
  12. kino domowe 5.1

• 4 odpowiedzi
    • 480 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Rozwiniesz? Chętnie bym skorzystał z dotacji na samochód podemonstracyjny.   Tu już poprzedni rząd mial obsuwy. Nowy może musi zweryfikować wszystko by się nie okazało, że to jest jedno wielkie kukułcze jajo.   Ja się cały czas zastanawiam czy nam to do szczęścia potrzebne. Czy nie będzie to wielki rozmach, a finalnie skończy się jak z niektórymi lotniskami i stacjami kolejowymi. Projekty, które zaczął poprzedni rząd niekoniecznie muszą wyglądać tak jak on to sobie zaplanował. Zmiany w nich lub całkowita rezygnacja może być konieczna.   Wyobraź sobie, że kupujesz nowy dom gdzie poprzedni właściciel mial już sporządzony projekt wykończenia. Pierwszy rzut oka i Ci się w miarę podoba. Tylko w czasie realizacji okazuje się, że projekt był do bani bo wielu rzeczy się nie da zrobić, bo konstrukcyjnie nie przewidziano takiej możliwości. Niemniej, na zdjęciach w broszurze wyglądało to genialnie.
    • Można być podpalaczem i strażakiem w jednej osobie; nie takie rzeczy świat widział. Jak politycznie da sie na tym cos ugrać, a zabetonowani zapomnieli - kto sie pierwotnie również przyczynił do całego zamieszania - to co szkodzi postraszyć? I to ciągłe wycieranie sobie ust w wartości  patriotyczne, które dziś chyba już nic nie znaczą(piękne jest to zdjęcie poniżej mając w pamięci ich poczynania) . ps. Tak Marcin, węgiel w likwidacji(cokolwiek to znaczy), będą go jeszcze głebiej zakopywać(wrzucało ci się tu dane i linki ile kosztuje wydobycia węgla, jaka jest efektywność Naszego rodzimego górnictwa, ale rozumiem że nie przyswajasz innej wiedzy niż ta która potwierdza to co myślisz)/ Atom opóźniony o kilka lat? A ja myślałem że o dziesięciolecia. Niechcący przeczytałem Twój wpis i ręce opadają jak mocno sączysz jednostronną narracje. Nie musisz odpisywać, już dawno dodałem do ignorowanych, tyle że nie byłem zalogowany i musiałem nim skalać oczy.
    • DAC warto, ale nie po światłowodzie.   Nie każdy odtwarzacz CD sprawdza się w oli transportu. Bywa, że w roli odtwarzacza po analogu wpiety we wzmacniacza zagra lepiej.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...