Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 771 tematów w tym forum

1. Pylon Audio Pearl 27 1 2

• 33 odpowiedzi
    • 11,9k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  2. DAC około 1000 zł 1 2 3

• 72 odpowiedzi
    • 15,1k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  3. ELAC Vela 407 i alternatywa? 1 2 3

• 57 odpowiedzi
    • 15,3k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 991 wyświetleń
    • 37 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
  4. Focusrite Clarett - klub. 1 2 3

• 52 odpowiedzi
    • 5,6k wyświetleń
  5. Zestaw 50 kPLN 1 2 3 4 17

• 403 odpowiedzi
    • 65,1k wyświetleń
    • 34 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 940 wyświetleń
  6. Mta 1200

• 0 odpowiedzi
    • 503 wyświetleń
  7. Aurender radio VTuner

• 0 odpowiedzi
    • 469 wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 738 wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 447 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 893 wyświetleń
  8. DUAL CS 415-2

• 0 odpowiedzi
    • 521 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 427 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 808 wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
  9. Problem z jbl 305 p mkii

• 4 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  10. Kolumny aktywne do salonu 30m2

• 5 odpowiedzi
    • 882 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 970 wyświetleń
  11. Jaki głośnik?

• 4 odpowiedzi
    • 924 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Przyzwyczajaj się. Nowe czasy idą!  Tak jak każdy ma dziś chiński telefon czy komputer to już niedługo każdy będzie miał chiński samochód.     Mi płacą w €.  Nie jet to tak dobra waluta jak juan, ale czym chata bogata.   Gdybym miał kasę to bym kupił Jajco 7 Super Hybrid.  W max wypasie 169 tysi. 80-90km przejedzie na samym prądzie. Na nowej chacie mam FV ze starą umową, więc (wyłączając dłuższe trasy) jeździłbym zupełnie za darmo tylko na baterii.  Gdybym nie miał kasy - to Jajco 5 benzynowe Luxury. 120 tysi nie majątek, a masz 147KM, skrzynię automat, spory bagażnik (większy niż w 7)  i wypas pod niebiosa. Mój Mercedes może się schować jeśli idzie o wyposażenie. Niedługo będę w Polsce to zaciągnę ojca do salonu Jajco, może go przekonam, żeby wymienił nieco siermiężnego w porównaniu Dustera na naprawdę nowoczesny subkompaktowy SUV z siedmioletnią gwarancją.    No to jeszcze jeden! Brytyjski (a właściwie szkocki) kanał miał już okazję przejechać się Jajco 5:   
    • Bieda-ścianka nie jest taka bieda... nośna, jeśli dobrze gdzieś wcześniej przeczytałem.    
    • I bardzo dobrze. Najwięcej czasu w ciągu dnia spędzamy właśnie w kuchni, więc proporcje są jak najbardziej prawidłowe. Duża kuchnia to podstawa!  Bardzo żałuję, że w domu, który teraz kupiłem kuchnia nie jest taka ogromna. Zawsze mi sie marzyło coś takiego. No, ale lokalizacja przeważyła. Nie można mieć wszystkiego. Jakoś się przemęczę  
    • Marudzisz. W kuchni zawsze najlepiej się gada, więc i posłuchać tam można. Wystarczy wyburzyć tę bieda-ściankę i przesunąć lewą kolumnę.  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...