Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 030 tematów w tym forum

1. Zestaw do 2000zł 20m2

• 6 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  2. Wymiana kolumn

• 13 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
  3. Które Heco wybrać?

• 4 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  4. kupno stereo

• 2 odpowiedzi
    • 830 wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 12,9k wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  5. Arcam SA10 1 2

• 30 odpowiedzi
    • 12,2k wyświetleń
    • 69 odpowiedzi
    • 11,5k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 600 wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  6. Zestaw do małego pokoju

• 3 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  7. Czy warto zmieniać?

• 8 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 620 wyświetleń
  8. Amplituner z drugą strefą

• 2 odpowiedzi
    • 730 wyświetleń
  9. Wymiana TX-8150

• 19 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  10. Audio Pro A 28

• 3 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 655 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 664 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Traktować  , to jako zaproszenie  na następny wypad do Poznania ? Tak było w planie jeszcze DSD  
    • Dzięki za miłe słowo.  Miałem przygotowaną piękną płytę Agi Zaryan, Shirley Horn na pliku DSD i jeszcze wiele innych... SACD Santana Caravanserai puszczony na koniec dnia to po prostu czysta esencja. Też zabrakło. No cóż.  Za dużo gadania, za mało grania. No ale jest pretekst się spotkać ponownie.
    • Kolega Filip wszystko już powiedział K13 spisze się świetnie w jasnych systemach . Moim zdaniem jest świetnym DAC pod np. telefon i słuchawki. Z moimi Bayerdynamic DT  700x pro jest to sama przyjemność słuchania muzyki. Miałem zupełnie inne wyobrażenie ( przed przybyciem do @BlaBla) o jego ,,jaskini,,  I powiem szczerze , że opis  , a bycie i zrozumienie  tego miejsca  odsłuchu  , to trzeba tam się znaleźć i posłuchać. Wszystko dopieszczone w każdym szczególe. . Sama czysta przyjemność z czerpania słuchania  muzyki. I potwierdza się teza , że Teac lubi się Dali Myślę , że jest z nielicznych szczęśliwców , którzy mogą zapomnieć o gonieniu ,,uszatego,, . Uważam , że może spokojnie odpocząć od poszukiwań ,,lepszego,,  i cieszyć się z każdego bita  Dziękuję Filipie za poświęcony czas , gościnę i miłe chwile z muzyką. Ps . Nie posłuchałem żeńskich wokali   Myślę , że  monitory są na wysokości 60-65 cm . Myślę się ?
    • Cóż, mam nadzieję że wybaczycie wtręt bez związku z tematem, ale w myśl tej koncepcji ponieważ gitara elektryczna potrzebuje np. wzmacniacza gitarowego to rock albo metal to nie muzyka 😁 Ale zgoda że muzyka wykonywana na żywo to crème de la crème " słuchania" muzyki i żadne odtwarzanie w domu tego nie zastąpi 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...