Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 379 tematów w tym forum

• 10 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  1. Kolumny zamknięte

• 9 odpowiedzi
    • 7,2k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  2. Stereo z niskim zejsciem 50m2

• 7 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 51 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 783 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 411 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 339 wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 325 wyświetleń
  3. Dylemat w wyborze streamera

• 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  4. Telefon komórkowy jako nośnik muzyki 1 2

• 40 odpowiedzi
    • 13,1k wyświetleń
    • 27 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
  5. Kable głośnikowe 1 2 3 4

• 88 odpowiedzi
    • 27,5k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 993 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 274 wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  6. Uchwyty ścienne Kef Q350

• 8 odpowiedzi
    • 882 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 304 wyświetleń
  7. Co do tego

• 0 odpowiedzi
    • 316 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  8. Monitory do Denon Ceol n10

• 3 odpowiedzi
    • 899 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Byłem już na odsłuchu w top hi-fi audio, ale kolumny, które wywołały u mnie dreszcze, to Bowers & Wilkins 804 D4... Ale niestety w cenie do 15k nie da rady nowych... Bardzo ,,chłodny'' dźwięk z niesamowitym odsłuchem ,,głębi''- szczegółów w tle muzyki, z żadnymi tonami dominującymi- idealnym ,,neutralnym '' dźwiękiem... No MEGA   Ale niestety nie na mój budżet 😭   Zaproponowali jeszcze:   2×Devialet Phantom- podstawkowe... Nawet ładnie to gra, ale wygląd tragiczny no i to francuz (jestem uprzedzony do ich wyrobów, ponieważ sam pracuję we francuskiej firmie i wiem, że z zewnątrz jest super, ale wnętrze strasznie przekombinowane)   Albo   2× Audio Pro A48... Te w porządku, ale dźwięk ,,ciepły'', bez wyraźnych szczegółów w tle... Takie tam do jakiejś potupajki. A co do wzmacniacza, to wzmacniacz to ja mam, ale to śmiech na sali- stary Pioneer... Dla tego pełen zestaw bym potrzebował...😪  
    • Dzień dobry szukałem takiego tematu,ale nic nie znalazłem. Mam ten wzmacniacz prawie 2 lata za 2 miesiące, więc nawet go nie otwierałem. Chciałem się spytać czy ktoś już wymieniał te lampy w przedwzmacniaczu. Czy jest tam swobodny dostęp,czy trzeba coś odkręcić.
    • Przecież opis brzmień kabli - zwłaszcza zasilających - jest prze ciekawy Naprawdę  inwencja podobna do opisu "Pandory"   😉
    • Rozważam R200 do sparowania z Audiolabem 6000. Co uważacie próbując do Oberonów 3? Nie mam sprecyzowanych oczekiwań poza tym, że chciałbym zachować ciepłe brzeminie wzmacniacza i cieszyć się długimi, niemęczącymi odsłuchami. Także na niezbyt dużych głośnościach. Gdzieś jeszcze mi tam majączą Emity 20 ale już trochę wyskakują z mojego budżetu.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...