Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 646 tematów w tym forum

• 20 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 40 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 632 wyświetleń
    • 47 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 743 wyświetleń
    • 87 odpowiedzi
    • 12,9k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 369 wyświetleń
    • 51 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
  1. Tonsil Maestro Classic

• 0 odpowiedzi
    • 799 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 687 wyświetleń
  2. KEF q350 + ...

• 12 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 332 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 305 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 751 wyświetleń
  3. Zakup wzmacniacza 1 2

• 25 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  4. Jaki DAC

• 5 odpowiedzi
    • 918 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  5. Jakie kolumny

• 7 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 679 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Jakie konkretnie były z nimi problemy? Bo osobiście tylko czytałem gdzieś, że w tych odłączanych satelitkach baterie padają. Ale ktos też wspomniał, że taką baterię można dokupić i łatwo wymienić.
    • To ja jeszcze wieczorkiem tak szybciutko kolejny ECM i ulubiony artysta 😉 Pat Metheny Group z albumem "Offramp" wydanym w 1982r. bodajże to ich trzeci album w kolejności.  Zresztą mój ulubiony,  chociaż pierwsze utwory troszkę efekciarskie za czym specjalnie nie przepadam, ale robi wrażenie kiedy jak w 1szym utworze perkusyjne przeszkadzajki (L i P) zwlaszcza te z lewej grają tak daleko, jakby ścian po bokach pokoju nie bylo 🤭 Podobnie glos żeński i męski w 3 utworze na początku  😉 No i kultowy drugi utwór  "Are You Going With Me" uwielbiany orzez fanów Pata Methenego, utwór ten zresztą pojawił sie na płycie z AMJ "Upojenie" do której też muszę przysiąść w tym tygodniu, mam dwie płyty Upojenie pierwsze wydanie i drugą reedycje z 2008r. Dobra, dość pitolenia ... 🤭    
    • Mam pytanie do Kolegów. Czy ktoś uzywał lamp TFK E188CC? To prawdopodobnie lampy lepsze od ECC88 lub E88CC. Chciałbym wiedzieć w czym tkwi ta ,,lepszość,, Sądząc po cenie powinny być o ,,niebo,, lepsze. 
    • 500m albo 600m... kwestia budżetu i czy większe zmieszczą się w zaplanowanym miejscu.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...