Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 030 tematów w tym forum

• 2 odpowiedzi
    • 927 wyświetleń
    • 91 odpowiedzi
    • 13,8k wyświetleń
    • 49 odpowiedzi
    • 9,9k wyświetleń
  1. TIDAL MAX- czy ktoś to ogarnia?

• 13 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
    • 318 odpowiedzi
    • 51k wyświetleń
    • 65 odpowiedzi
    • 13,3k wyświetleń
    • 52 odpowiedzi
    • 8,4k wyświetleń
  2. PureAudio

• 1 odpowiedź
    • 1,3k wyświetleń
  3. KEF 107 Reference

• 21 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
  4. Subwoofer do PMA A110

• 0 odpowiedzi
    • 806 wyświetleń
  5. Uniwersalny zestaw

• 7 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 80 odpowiedzi
    • 12,7k wyświetleń
  6. NAD AMP1 1 2

• 27 odpowiedzi
    • 12,3k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  7. Sprzęt stereo do 4000 PLN 1 2 3

• 65 odpowiedzi
    • 22,9k wyświetleń
  8. RN500 + CDS300 + Streamer!

• 10 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  9. SMSL PS100 - ten coś zmieni ?

• 12 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
  10. Polk audio legend l600

• 2 odpowiedzi
    • 935 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 535 wyświetleń
  11. Pomocy

• 2 odpowiedzi
    • 720 wyświetleń
  12. Problem z Tidal-em na HEOS-ie 1 2

• 41 odpowiedzi
    • 12,6k wyświetleń
  13. Co polecacie?

• 6 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  14. Jaki streamer 1 2

• 26 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Dzięki za miłe słowo.  Miałem przygotowaną piękną płytę Agi Zaryan, Shirley Horn na pliku DSD i jeszcze wiele innych... SACD Santana Caravanserai puszczony na koniec dnia to po prostu czysta esencja. Też zabrakło. No cóż.  Za dużo gadania, za mało grania. No ale jest pretekst się spotkać ponownie.
    • Kolega Filip wszystko już powiedział K13 spisze się świetnie w jasnych systemach . Moim zdaniem jest świetnym DAC pod np. telefon i słuchawki. Z moimi Bayerdynamic DT  700x pro jest to sama przyjemność słuchania muzyki. Miałem zupełnie inne wyobrażenie ( przed przybyciem do @BlaBla) o jego ,,jaskini,,  I powiem szczerze , że opis  , a bycie i zrozumienie  tego miejsca  odsłuchu  , to trzeba tam się znaleźć i posłuchać. Wszystko dopieszczone w każdym szczególe. . Sama czysta przyjemność z czerpania słuchania  muzyki. I potwierdza się teza , że Teac lubi się Dali Myślę , że jest z nielicznych szczęśliwców , którzy mogą zapomnieć o gonieniu ,,uszatego,, . Uważam , że może spokojnie odpocząć od poszukiwań ,,lepszego,,  i cieszyć się z każdego bita  Dziękuję Filipie za poświęcony czas , gościnę i miłe chwile z muzyką. Ps . Nie posłuchałem żeńskich wokali   Myślę , że  monitory są na wysokości 60-65 cm . Myślę się ?
    • Cóż, mam nadzieję że wybaczycie wtręt bez związku z tematem, ale w myśl tej koncepcji ponieważ gitara elektryczna potrzebuje np. wzmacniacza gitarowego to rock albo metal to nie muzyka 😁 Ale zgoda że muzyka wykonywana na żywo to crème de la crème " słuchania" muzyki i żadne odtwarzanie w domu tego nie zastąpi 
    • Jedna z moich ulubionych...
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...