Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 653 tematów w tym forum

• 2 odpowiedzi
    • 929 wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 27 odpowiedzi
    • 11,1k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  1. Jaki streamer do 1000zł 1 2

• 39 odpowiedzi
    • 11,2k wyświetleń
  2. Heco mythos 500

• 8 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 7,1k wyświetleń
  3. Zestaw stereo do 55m2

• 5 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  4. Wzmacniacz do kolumn MA Silver 200 1 2 3

• 58 odpowiedzi
    • 18,5k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 11,2k wyświetleń
  5. Wzmacniacz do Magnat Quantum 805

• 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 761 wyświetleń
  6. Ceny audio 1 2 3 4

• 76 odpowiedzi
    • 11,5k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 8k wyświetleń
  7. All in one - jaki wybrać 1 2 3 4

• 80 odpowiedzi
    • 29,3k wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Parytet płci to aktualnie zboczenie społeczno- polityczne. Do muzyki bym tego nie mieszał.
    • Mogę szybko ustalić czy cos mam czy nie... np jednym kliknięciem wiem ile mam plyt danego wykonawcy, instrumentalisty jako członka różnych składów albo wytwórni czy formatu np winyli lub sacd. Tak sie właśnie kataloguje na Discogs. Polecam.
    • A znasz nasze polskie kapele punkowe?   Przyznam ze nieznam  choc misterzub   to podchodzi pod punk  .ale w sumie jest  inne . Mr Zoob brzmieniowo to jest punk a  styl;istyc znie co innego .Ale Ok nieznam.       Muzyka niema literów . A zasada szanowania wspólnego jak najbardziej teraz tu jest .Pan chce to zniszczyć ? ======== Bosze   , muza z Jamajki   .Tematyka na doktoraty muzyczne .  YT mi zapodało i niemoge tego nie posłuchać . Aswad - Shine   ================== uwaga , jak jacyś ludzie zaczynają sie dobrze czuć  z sobą i rozmawiać ,nagle pojawia sie człowiek który chce to popsuć i pisze ze to jest zle .  jakby byli ludzie co mają czuwać aby inni ludzie nie rozmawiali z sobą . Panie fp74  , Możesz pan isc z tąd  i nie bruzdzić ? Możesz Pan  Iść po grzeczności ?Do siebie pan idz . Rozumiem ze to jest Niemiecki agent ,dlaczego Niemiecki ?  Bo jednym z zalozen Niemcow jest aby nas Polaków skłucać na maksa .
    • Fragment tekstu: 'punk to destrukcja, niszczenie schematów, reguł i form w myśleniu i działaniu. To usuwanie granic pomiędzy ludźmi...'   Smar SW
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...