Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 706 tematów w tym forum

• 3 odpowiedzi
    • 851 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 978 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 953 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  1. Monitor Audio BX2 vs Silver 2

• 5 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 37 odpowiedzi
    • 8,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 623 wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
  2. audium comp A7

• 4 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 33 odpowiedzi
    • 7,1k wyświetleń
    • 76 odpowiedzi
    • 12,7k wyświetleń
  3. Audio do TV

• 4 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 527 wyświetleń
    • 32 odpowiedzi
    • 6k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 684 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 978 wyświetleń
  4. Audiolab czy Rotel?

• 8 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
  5. wzmacniacz do xtz 99.26 mkII

• 11 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 6,4k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Police hunt man with a 'small penis and low-hanging testicles' https://www.nzherald.co.nz/world/police-hunt-man-with-a-small-penis-and-low-hanging-testicles/CJK3KHU5NV5GG2EAC34IFJSCUE/   
    • Wiesz dobry film, czy dobrą książkę bardzo lubię zaliczyć parę razy, i tak samo jest z muzyką. Mam już swoje latka i wiele rzeczy już przesłuchałem, przez parę lat szukałem sobie nowości, które mnie interesują. Obecnie nie chce mi się już tracić na to czasu, robię to tylko wtedy, gdy usłyszę jakiegoś wykonawcę , którego nie znam i sprawdzam resztę jego muzyki. Na co dzień najczęściej słucham jednej ze swoich playlist, a mam ich koło setki do wyboru. Nie które mają ponad 150 utworów. Dlatego nie można mówić, że ciągle słucham tego same go.
    • Kurczę, niemożliwe że 30 lat temu...
    • Z tymi podpowiedziami z Tidala to ( przynajmniej u mnie) widzę pewną ciekawostkę, że po odsłuchu płyty z mojej kolekcji włączają się losowe kawałki i nawet są całkiem ok, tylko często ( zawsze?) mam wrażenie że algorytmy puszczają za każdym razem te same kawałki. W Spotify było inaczej, mogłem liczyć że po 3, 4 przesłuchaniu płyty pojawiają się inne utwory. Przepraszam ( szanuję ale nie rozumiem) kolegę, jak można nie chcieć poznawać nowej muzyki? To tak jakby oglądać codziennie te same filmy, czytać te same książki 🤷🙂
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...