Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 216 tematów w tym forum

• 6 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  1. Naim Uniti Atom

• 6 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  2. Onkyo A-8031

• 2 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  3. Jaki wzmacniacz

• 1 odpowiedź
    • 672 wyświetleń
  4. Zakup sprzętu audio do 3500zł

• 3 odpowiedzi
    • 982 wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 612 wyświetleń
  5. Zestaw Stereo pod pc 1800 zł 1 2 3

• 67 odpowiedzi
    • 12,2k wyświetleń
    • 39 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
    • 50 odpowiedzi
    • 14,9k wyświetleń
  6. Odklejony panel

• 0 odpowiedzi
    • 570 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 589 wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  7. Głośniki multiroom

• 7 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Kudos super 10. Cięzko o cokolwiek co zagra lepiej w takim metrażu. Ja gram w 14m2 super 20 i to jest wydaje mi się minimum na te kolumny. Wiec dla Ciebie super10. Kudosy moze nie wygladają ale naprawdę nie jest to wydmuszka jakich wiele na rynku. To kawal zetelnej roboty. Nie wyobrazam sobie obecnie kolumn ( niezaleznie od ceny) ktore zagraly by lepiej w malym pomieszczeniu. Poczytaj sobie o nich. Oczywiscie jesli lubisz w miarę nie przeklamany dźwiek. One nie ocieplaja i nie usredniają.
    • Jakie polecicie kolumny podstawkowe do accuphase e280?  Pokój wielkość 12 metrów kwadratowych, przygotowany akustycznie. Muzyka głównie jazz, funk i troche rock progresywny. Budżet 30-40 tys. 
    • Korzystne jest w pierwszej kolejnosci zajęcie się pierwszymi odbiciami. Rowniez na suficie.  Jesli chodzi o tylna czy przednia scianę, oczywiscie, ze wszystkie powinny byc zrobione, ktore wazniejsze? To zalezy jak się siedzi. Napewno nie jest kozystne siedzenie w kanapie czy fotelu tuz przy scianie. Myslę, że to tak skomplikowane zjawiska, ze kazde pomieszczenie powinno byc traktowane indywidualnie.
    • Tu bym się Piotrze zastanawiał. Onkyo jest wykorzystywane w kinie, a stereo z tego co rozumiem przez 8300A. Jak testowałem u siebie RZ50 to nawet fajnie to brzmiało, ale jednak wyraźnie inaczej niż WiiM Pro podpięty pod wzmacniacz. Fakt, że jako transport, dlatego nie mam tu 100% pewności, ale spodziewam się, że jednak będzie lepiej i raczej poszedł bym w kierunku WiiM Pro Plus lub nawet Ultra ze względu na wbudowane w nie lepsze DACi. Pod względem przyjemności użytkowania rozważyłbym BlueSound Nano, bo wolę BluOS od aplikacji WiiMa decydowanie bardziej, choć możliwości ma mniejsze. Jednak GUI zdecydowanie bardziej mi pasuje i w codziennym użytkowaniu tu są moje preferencje. Z wielu funkcjonalności, jakie daje soft WiiMa i tak bym nie korzystał więc sam fakt ich istnienia nie jest dla mnie w tym momencie istotny. 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...