Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 024 tematów w tym forum

• 5 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 5,8k wyświetleń
  1. Soundbar 2.1 do domu

• 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 35 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
    • 61 odpowiedzi
    • 13,5k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 79 odpowiedzi
    • 16,8k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  2. Yamaha WXC-50 jitter

• 3 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  3. Yamaha WXC-50 jitter

• 0 odpowiedzi
    • 796 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  4. DLACZEGO NIE MONITORY 1 2 3 4 13

• 315 odpowiedzi
    • 56,8k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,3k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
    • 39 odpowiedzi
    • 7,3k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Dzięki za podpowiedź ale skoro czytamy tam m.in.:  The Black Album was finally released by Warner Bros. Records on November 22, 1994—again, containing only a track listing and the new catalog number 45793 printed onto the disc itself, and a copyright date of 1994 (with the exception of "When 2 R in Love", which was released in 1988 on Lovesexy). Although it was released in a strictly limited edition and was pulled on January 27, 1995, the album was re-released exclusively to Tidal in 2016 (podkreślenie moje) to ja się pytam, gdzie na Tidalu jest dostępny ten album. Ja nie mogę znaleźć.
    • Wikipedia wszystko wyjaśnia. https://en.wikipedia.org/wiki/The_Black_Album_(Prince_album)
    • Ten? Na cd ale drogi.  
    • Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... Dziś na Discogs znalazłem wiadomość, że Prince -  Black Album był najbardziej wartościową płytą winylową tygodnia. Z ciekawości przejrzałem co tam koleżka Prince wydał poza jedyną znaną mi płytą Purple Rain i nie mogę nic takiego znaleźć na streamingach. Jedynie na Spoti jest czyjaś udostępniona playlista pod tym tytułem, piosenki częściowo się zgadzają z tracklistą ale inna jest kolejność, jest to jakaś prywatna twórczość edytorska... Wydana została nawet wersja CD tej płyty (foto z netu poniżej). Już jestem przyzwyczajony, że na platformach nie ma np. większości japońskich wydań z rodzimym jazzem, no ale Prince...? W dodatku The Legendary...😉. Album w sygnaturze ma podaną datę powstania 1987 ale ponoć data pierwszego wydania to 1994, co też jest zagadkowe. Album jest wymieniany w oficjalnej dyskografii Prince'a. Jest dostępny oczywiście na YT ale strimingi milczą. Może źle szukam?
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...