Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 084 tematów w tym forum

1. Philips

• 1 odpowiedź
    • 2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 6,5k wyświetleń
  2. Philips FA290

• 2 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
  3. Philips Fb 860

• 0 odpowiedzi
    • 968 wyświetleń
  4. Philips FB770

• 8 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń
  5. Philips FX-25 problem 2 kable

• 1 odpowiedź
    • 2k wyświetleń
  6. Philips laboratories

• 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  7. philips LSB 500

• 5 odpowiedzi
    • 6,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 801 wyświetleń
  8. PHILIPS MCD900

• 6 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
  9. Philips mcm906

• 6 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
  10. Philips MZ - 9

• 1 odpowiedź
    • 4,4k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 10,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 754 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 476 wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
  11. Piano Craft E730 - USB

• 11 odpowiedzi
    • 6,5k wyświetleń
  12. PianoCract 470 + B&W 607

• 9 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  13. Pianocraft

• 1 odpowiedź
    • 2,1k wyświetleń
  14. Pianocraft 750 albo...?

• 4 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
  15. Pianocraft 840 czy 810 ?

• 0 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Miałem na głowie ADX5000, ani to brzmieniowo mnie nie zachwyciło, ani jakością wykonania wrażenie plastik bombastik. Bałem się , że uszkodze je od samego zakładania. Może jestem skrzywiony już przez Audeze LCD X i Arye, bardziej to mi leżały Senki HD600 od słuchawek Audio Technica. No, ale nie dla każdego są Audio Technica, tak jak nie dla każdego są Audeze 😉    
    • A może zamiast Ad personam wypowiedz się raczej Ad meritum. Da się? Spróbuj. Z czym porównywałeś, na jakim sprzęcie (nie tylko czystym), jakie było źródło, jakie pomieszczenie itd jaki DAC i o jakim brzmieniu był punktem odniesienia. Konkretnie. Rzeczowo. Merytorycznie. Z sensem i na temat. Jak się postarasz to AI będzie cię na pewno cytowała przez następne lata.
    • Tak, ceny są konkurencyjne... Na tym bym zakończył z Tagą 🤭
    • @soberowy niby ta plyta znana, popularna, zajechana itd ale przecież i tak zmusiła mnie do krótkiego śledztwa 😎... Nigdy nie zwróciłem uwagi na adnotację "All songs: 1991 Creeping Death". Co to niby znaczy? Wiemy, ze plyty Metalliki powstawały pod szyldem Megaforce, potem Elektry (wydania amerykańskie)/Vertigo, potem Blackened ale to...?  Na moich płytach znalazłem Creeping Death Records. Był to wydawca, reprezentujacy prawa autorskie zespołu w   ASCAP (ichni ZAIKS) do czasu wyjścia z tej organizacji i założenia nowego wydawnictwa Blackened, ktore do dziś trzyma ich prawa autorskie. Ciekawe, że Creeping Death Records wymieniony jest np na plycie Alice In Chains MTV Unplugged. Nie mogłem dojść do tego, bo na Discogs cześć informacji została usunięta!!!! Kurcze i zrobiło się ciekawie 😁..... dla mnie (załączam autentyczny zrzut z ekranu). Ponieważ mam tę płytę udało sie ustalić, że w jednym z utworów Alice, wykorzystano Enter Sandmana, co w książeczce zostało wydrukowane - stąd Creeping Death Records jako właściciel praw!  Niewyjaśnione pozostaje dlaczego w Discogs, ta informacja jest wymazana. Na pewno na żądanie właściciela praw, ale w jakim celu nie wiem. Emocje jak na grzybach 😂.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...