Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 843 tematów w tym forum

• 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 973 wyświetleń
  1. Zestaw stereo - pytanie

• 7 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  2. Sprzęt grający

• 3 odpowiedzi
    • 952 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 71 odpowiedzi
    • 14,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 30,1k wyświetleń
  3. TAGA Harmony TAV 806

• 14 odpowiedzi
    • 17,9k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 628 wyświetleń
  4. Pomoc w wyborze 1 2 3

• 53 odpowiedzi
    • 30,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 925 wyświetleń
  5. pomoc

• 1 odpowiedź
    • 848 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  6. Kolumny pod zestaw

• 3 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 82 odpowiedzi
    • 16k wyświetleń
  7. Zestaw stereo do 1200zł

• 0 odpowiedzi
    • 808 wyświetleń
  8. Pierwszy zestaw ...

• 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 7,5k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,2k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Możesz zamiast klasycznych płyt gipsowych zamontować perforowane, mam i polecam. A jak nie to na ściany lamele na filcu, korek dekoracyjny, panele gipsowe 3D itp. Im bardziej materiały miękkie i zróżnicowane kształtem tym lepiej. Na podłogę jakiś podkład pianowy a na to gruba wykładzina.  Tak, gruba ciężka zasłona przed oknem to dobra opcja. Dajesz głośnki LCR inwall, a je przykrywasz ekranem projekcyjnym transparentnym akustycznie. To moim zdaniem najlepsze rozwiązanie, zarówno pod kątem wielkości obrazu jak i magii dźwięku. Mam na myśli przede wszystkim kanał centralny którego źródło by dobiegało ze środka obrazu. Jak napisałem wyżej, inwall/onwall a więc co innego jak wspomniany Quadral. Głośniki sufitowe w układzie x.x.4 montujesz symetrycznie w relacji do widza. Przód/tył, mierząc od głowy wyznaczasz 45 stopni. Magnat spoko głośniki, bdb relacja jakości do ceny. Dla 9.1.4 potrzebujesz amplituner co przetwarza 13 kanałów. Denon 6800H / Marantz Cinema 30 wraz z stereo końcówką mocy to będzie mógł napędzić. Ewentualnie Arcam AVR21, ale do niego trzeba by dołożyć 3 pary końcówek mocy.
    • Cześć, Szukam opinii na temat Klipsch the nines.  Do nagłośnienia salon z aneksem kuchennym ok 30m2. Mam suba Polk Audio HTS 10 z aktualnego zestawu, pewnie podłączę.  Źródło- telewizor. Wykorzystanie do filmów/tv i muzyki. Muzyka mocno zróżnicowana rock, elektronika, hip-hop, pop, lata 80-90. A może Klipsch the sevens czy inne głośniki aktywne będą wystarczające/lepsze. Pozdrawiam 
    • Panowie, ale z kogo 'bazy'? Bo wygląda na to że skorzystaliście ze zdjęcia oszusta/oszustów i nie ma co ich kryć.  Takie jest moje prywatne zdanie. 
    • Tzn, że nie ma możlwości wysłania? Chyba już jej nie ma (na stronie)?
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...