Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 705 tematów w tym forum

• 2 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,8k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  1. Paradigm 20.4 czy 40.4 1 2

• 27 odpowiedzi
    • 9,7k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 37 odpowiedzi
    • 12,3k wyświetleń
  2. hi end i laptop ?

• 11 odpowiedzi
    • 7,2k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
  3. CD 1 2

• 26 odpowiedzi
    • 15,1k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 11k wyświetleń
  4. Kolumny + wzmacniacz

• 2 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,3k wyświetleń
  5. technics sa ax 530

• 3 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 6,3k wyświetleń
  6. Po co kolce w kolumnach? 1 2

• 26 odpowiedzi
    • 26,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Nienasycona hydra i obrzydliwe korpo, ale to właśnie ze Spotify korzystało mi się najlepiej. Sprawnie działające aplikacje zarówno na urządzenia mobilne, jak i komputery, funkcja Connect, bezdyskusyjnie najlepszy system poleceń, tworzenia dedykowanych playlist np. „Odkryj w tym tygodniu”. Z Tidalem czy Apple Music poznałem o wiele mniej interesujących mnie wykonawców. No i fajnie zrobione, coroczne zestawienie - podsumowanie odsłuchów. Spotify ma też chyba nadal największą bazę muzyki. Tidal irytuje mnie ostatnio przez niepoprawne katalogowanie. Zobacz co się dzieje, gdy wejdziesz chociażby na polski KULT. Ponadto jeśli jakiś nieinteresujący Cię twórca ma w nazwie lub utworze pokrywającą się frazę do słuchanych przez Ciebie na co dzień, to algorytm świruje i miesza z poleceniami. Tym sposobem często wyskakuje mi jakiś hinduski pop albo ruskie rapsy zrobione w Autotune albo AI. Strach zrobić głośniej jak leci jakiś mix, którego nie znasz. No i apka windowsowa miewa lagi - potrafi odtwarzać dwukrotnie ten sam kawałek. Apple Music działa poprawnie tylko na sprzętach tej firmy. Nie podoba mi się też interfejs, jest nieintuicyjny. Dlatego ja tam chętnie wrócę do zielonych. No. Pomarudziłem
    • Witam.  Chciałbym spytać co oznaczają poszczególne pokrętła. Kręcę tym od miesiąca i sam nie wiem co mi pasuje najbardziej 😅 Może ktoś sprostuje tą pokrętłologie.  Co do kabli z amplitunera mam wyjście sub out za to w subie wejść od groma też nie wiem czy dobrze podłączyłem.  Sprzęt  Amplituner Arcam AVR750 Kino domowe 5.1 AegisEVO 3 Subwoofer AegisNEO 200W Dziękuję 
    • Te mikrorysy są od polerowania, trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie czy chcę słuchać muzyki czy oglądać panel pod mocnym światłem i ostrym kącie, bo tego nie widać w normalnych warunkach.
    • Jeżeli bezprzewodowy surround to yamaha i musiccast 20/50, tanio nie będzie bo ciężko z używkami musiccast , raczej przekracza to budżet.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...