Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 174 tematów w tym forum

1. Kolektor Graficzny?

• 6 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
  2. zamiana odtwarzacza CD

• 18 odpowiedzi
    • 7,1k wyświetleń
  3. Jaki wzmacniacz??

• 6 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  4. JBL Studio L880

• 7 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
  5. Kolumny do stereo

• 18 odpowiedzi
    • 10,8k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  6. "Zalecana moc" i pochodne...

• 1 odpowiedź
    • 1,9k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  7. Sharp sx8800

• 6 odpowiedzi
    • 7,1k wyświetleń
  8. JBL ES 30 czy cos innego?

• 6 odpowiedzi
    • 16k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
  9. Głośniki pod komputer

• 2 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 60 odpowiedzi
    • 39,5k wyświetleń
  10. wzmacniacz do 400zł

• 16 odpowiedzi
    • 10,9k wyświetleń
  11. Wzmacniacz ROTEL RA-921

• 5 odpowiedzi
    • 8,2k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 6,3k wyświetleń
  12. CD Pioneer PD-D6-J

• 2 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  13. Kolumny do H/K

• 21 odpowiedzi
    • 7,4k wyświetleń
  14. rodzaje płyt CD

• 5 odpowiedzi
    • 6k wyświetleń
  15. DVD czy CD

• 22 odpowiedzi
    • 7,5k wyświetleń
    • 53 odpowiedzi
    • 25,7k wyświetleń
    • 30 odpowiedzi
    • 8k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Witam. Podłączyłem projektor hdmi arc do amplitunera hdmi sub. Używam sprzęty, które są już podpięte pod amplituner. Niestety w ustawieniach ampli muszę zmienić na hdmi sub. Przystawka będzie używana w innym pomieszczeniu to wystarczy mi głośnik z projektora. Używam też tv z amplitunerem.   Pozdrawiam
    • To sie trzeba teraz znac na czyms, by sie z czyjas decyzja zgodzic? Twierdzisz ze SACD odtwarzacze kupuje sie do dotwarzania plyt CD, a SACD sa dodatkiem. To juz nie mam wiecej pytan. Kategoryczne? Kilka pierwszych slow z tego co wkleiles - I CHYBA DOBRZE ZROBISZ - to jest kategoryczne? Mnie szanse dajesz? Moze raz jeszcze poczytaj. Gdzie bym sie nie pojawil, pojawia sie on, i wysmiewa; Pytam co potrzeba we wzmacniaczu , by SACD odtworzyl z transportu. Jaka powinna byc reakcja, obojetnie kogo? No potrzeba HDMI , bo przez zwykle cyfry nie pojdzie. Na normalnym forum taka odpowioedz powinna pasc, i bysmy dwie strony zaoszczedzili. Jaka byla widziales. Moje wypowiedzi nie sa merytoryczne? Wklejam tlumaczenia ze stron producentow, cytuje wypowiedzi osob z netu, normalnego jezyka uzywam. Co robi druga strona ? Nie zwraca uwage na to co wpisuje czy  umieszczam. Nie ma to zadnej wartosci. Jak juz mu brakuje argumentow, to zaczyna kluczyc, wklejac moje wypowiedzi bez komentarza a w koncu jak juz nie wie co pisac, zaczynaja sie wyzwiska. Moje wypowiedzis a obrazliwe? Ktore? Te, gdzie stawiam diagnoze, na temat kim ta osoba jest? No, to jestem winny.  
    • Ok. A jak rozwiązałeś problem głębokości? Szafki mają zazwyczaj 40 cm głębokości. A4a ledwo się mieści a gdzie jeszcze stick.
    • Jak by Ci to wyjaśnić ? A jakiej marki farbą kolega pomalował ściany ?   Mam wspomaganie akustyki , a na początku lutego i na ścianach coś się pojawi. Mam nadzieje , że to pytanie retoryczne ? Oczywiście moje   Jak chcesz to mogę Ci pożyczyć to wiertło fi 50 , co tą dziurę robiłem  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...