marcinmarcin Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu 10 godzin temu, pairtick napisał: to ten co jego kierowca był takim aferzystą? koń by się uśmiał Odpisz, cytując
pairtick Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 6 godzin temu, tomek4446 napisał: Nawrocki już napomknął , że On to sobie stworzy własny sąd i przychyli się do zbadania nieprawidłowości działania rządu. Będą jaja , bo jak znam życie pis się nie będzie po wygranych wyborach cackał , zrobi pokazówkę jaki to jest sprawny i sprawczy i powsadza polityków PO nim się zorientują. Jedyne wyjście, to choroba Hołowni i zawieszenie Zgromadzenia Narodowego przez Czarzastego. 2 godziny temu, marcinmarcin napisał: to ten co jego kierowca był takim aferzystą? https://archiwum.tvn24.pl/magazyn-tvn24/82/tvn24.pl/magazyn-tvn24/macierewicz-ufa-mu-bardziej-niz-misiewiczowi-odslaniamy-tajemnice-pana-kazimierza%2C82%2C1665.html „To dzięki profesjonalizmowi i poświęceniu kapitana Kazimierza Bartosika, który wziął na siebie skutki uderzenia minister obrony narodowej nie poniósł żadnych obrażeń podczas wypadku spowodowanego przez inny samochód.” ROTFL 🤣 Odpisz, cytując
jale Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 8 godzin temu, tomek4446 napisał: @pairtick wczoraj akurat rozmawiałem z prawnikiem z 35 letnim stażem. Nakreślił mi trochę inny obraz sytuacji w sądach i prokuraturze, niż ten jaki miałem dotychczas. Po pierwsze , powiedział , ze dawno się tak nie uśmiał jak słyszał w kampanii Tuska , a po przejęciu władzy Bodnara mówiących , że teraz to Oni zrobią porządek i wszyscy winni / czytaj pis/ pójdą siedzieć. Że będą czystki w sądownictwie i prokuraturze i zapanuje ład i porządek. Zabawne mówi , było to , że połowa narodu chodziła nabuzowana , że teraz to NASI im pokażą. To nie tak działa. Prokurator , sędzia to taka sama robota jak każda inna. Zapytał , czy ja jako pracownik idąc do roboty , nie myślę o niczym innym ,tylko jak wykończyć konkurencję ? W wymiarze sprawiedliwości tak jak w każdej innej grupie zawodowej nastąpiła w dużej mierze zmiana pokoleń. My w TV widzimy tylko garstkę prokuratorów , bądź sędziów ,a jest ich : prokuratorów 5833 , sędziów 10 000. Młode pokolenie to już nie ideologia , a walka o jak najlepszy byt. I wielu ma głęboko gdzieś , czy będzie nimi rządził Bodnar , czy Ziobro. Mało tego , władza Ziobry daje większe szanse na awans i godziwe pieniądze , niż Bodnara. Ci nie głupi absolwenci prawa zdają sobie sprawę , że KO przespało już dawno szansę uporządkowania systemu , następne wybory i wraca pis. A głupio wygląda w potfolio zamknięcie w kryminale kumpla przyszłego premiera. Jest więc asekuracja i przeciąganie spraw ,ot tak na wszelki wypadek. Chłopcy od Ziobry , widząc , że w sumie to nic im się strasznego nie dzieje , a wybory tuż , tuż utworzyli Stowarzyszenie pod nazwą Ad Vocem i zbierają kwity na kumpli związanych z Bodnarem. Nawrocki już napomknął , że On to sobie stworzy własny sąd i przychyli się do zbadania nieprawidłowości działania rządu. Będą jaja , bo jak znam życie pis się nie będzie po wygranych wyborach cackał , zrobi pokazówkę jaki to jest sprawny i sprawczy i powsadza polityków PO nim się zorientują. Czyli prokuratorzy i sędziowie są sprzedajni jak prostytutki. Kto lepiej i hojniej zapłaci ten ma ich w kieszeni a oni znajdą odpowiednie paragrafy na każdą okoliczność. Za.biste państwo mamy. Znowu patriotyzm we mnie urósł. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 12 godzin temu Autor Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, jale napisał: Czyli prokuratorzy i sędziowie są sprzedajni jak prostytutki Dwie rzeczy , pierwsza nie wolno generalizować , dwa środowisko sędziowskie już od dawna i to jeszcze przed rządami pisu miało problemy z samooczyszczeniem. pis miał dobry pomysł z nadzorem nad sędziami , tyle , że jak zwykle spartolił sprawę upolityczniając KRS. 3 godziny temu, pairtick napisał: przez Czarzastego. Czarzasty to emeryt polityczny z prawie zerowym zapleczem. Nikt go nie bierze na poważnie nawet własna partia. Chroni własną dupę i dorabia w polityce , bo tylko to potrafi. Nie liczyłbym na wallenrodyzm w jego wykonaniu Odpisz, cytując
pairtick Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 34 minuty temu, tomek4446 napisał: Czarzasty to emeryt polityczny z prawie zerowym zapleczem. Nikt go nie bierze na poważnie nawet własna partia. Chroni własną dupę i dorabia w polityce , bo tylko to potrafi. Nie liczyłbym na wallenrodyzm w jego wykonaniu Kuźwa, to kto inny? 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu @tomek4446 brzmi bardzo sensownie i wiarygodnie ,zwłaszcza w kontekście licznych aresztowań i wyroków ekipy Bodnara😁 @marcinmarcin zgodziłem się z wieloma Twoimi rozsądnymi wypowiedziami w tym wątku ,dlatego mnie również nurtuje te "znakomite 8 lat dla Polski". Skąd to wziąłeś? Gospodarczo PiS mnie nie zaskoczył,to socjaliści w najgorszym wydaniu. Liczyłem przynajmniej na sensowne postawienie się UE. Tymczasem po cichu,wbrew temu ,co obiecywali podpisali wszystko,co im położyła na stół Bruksela. Gdzie ta znakomitość? 1 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Sukcesy PiSu: - Podpisany przez Morawieckiego "Zielony ład". - Polski ład - rozdawnictwo pieniędzy W efekcie pseudo tarcz antyinflacyjnych kilkuletnia inflacja zamiast kilkumiesięcznej jak np. w Czechach. - i zwiększenie rozdawnictwa, zamiana 500+ na 800+ - upolitycznienie KRS, i w efekcie: - wydłużenie przewlekłości postępowań sądowych o kilka kolejnych miesięcy. - z powodu powołania neo sędziów tak kryminaliści jak i uczestnicy spraw cywilnych odwołują się od ich wyroków. - przekop mierzei wiślanej To tak na szybko... Odpisz, cytując
pairtick Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu https://wyborcza.pl/7,75398,32105293,tylu-sedziow-ilu-mamy-trybunal-sam-sobie-zdefiniowal-pelny.html Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Nowy75 napisał: brzmi bardzo sensownie i wiarygodnie ,zwłaszcza w kontekście licznych aresztowań i wyroków ekipy Bodnara😁 Wiesz , ja to już nie wiem jak to jest. Do niedawna wydawało mi się , że mogli iść za radą chyba Giertycha. To znaczy wsadzić prewencyjnie na raz wszystkich którzy mają potwierdzone zarzuty i któryś by zaczął sypać. Ale jak się okazało to też nie działa , gość od patriotycznych koszulek jak twierdził Bodnar , śpiewa jak słowik i ...... nic. Patrząc na to wszystko niejaki Nowak pewnie nic nie kuma. Goście wyprowadzili kilka miliardów i mają się dobrze , a jego wywalili za zegarek wart ok. 11 tys. Odpisz, cytując
Amarok Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, tomek4446 napisał: Goście wyprowadzili kilka miliardów i mają się dobrze , a jego wywalili za zegarek wart ok. 11 tys. Dla wyborców, zwłaszcza tych od pis, 11 tys to znana mu wartość, wie ile to jest i że to dużo. Miliard, to jakaś abstrakcja. 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 27 minut temu, tomek4446 napisał: Patrząc na to wszystko niejaki Nowak pewnie nic nie kuma. Goście wyprowadzili kilka miliardów i mają się dobrze , a jego wywalili za zegarek wart ok. 11 tys. Dokładnie. I to jeszcze używkę, bo nie kupiłby nowego UN w tej kwocie ,a do tego złotego,co z lubością pokazywała TV wiedząc,że to najbardziej ukłuje wątrobę zawistnych Polaków. Nowak był równie śliski jak jego fryzura,ale na tle kolesi z PiS mógłby robić za aniołka w barokowym malowidle Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 9 godzin temu Autor Napisano 9 godzin temu 20 minut temu, Amarok napisał: Dla wyborców, zwłaszcza tych od pis, 11 tys to znana mu wartość, wie ile to jest i że to dużo. A tak mi właśnie przyszło do głowy , że w kontekście tego zegarka za 11 tysi to poniektórych z nas za audio, to mogą skazać na dożywocie Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu @tomek4446 znasz kogoś z Forum,kto przekręcił publiczną kasę i wydał na sprzęt?😁 Z drugiej strony ,jak swoją,a zbyd dużą dla rodaka,znaczy - ukradł 😁 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 9 godzin temu Autor Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, Nowy75 napisał: znasz kogoś z Forum,kto przekręcił publiczną kasę i wydał na sprzęt? A znasz kogoś ,kogo żona zna dokładną cenę zakupu sprzętu łącznie z okablowaniem ? 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Kobietom ta wiedza nie jest do niczego potrzebna😁. Mój zestaw jest jawny,bo nie było czego kryć,ale przy zmianie raczej nie będę się uzewnętrzniał 😁 Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 33 minuty temu, tomek4446 napisał: A znasz kogoś ,kogo żona zna dokładną cenę zakupu sprzętu łącznie z okablowaniem ? Żony nie mam, ale córka dokładnie wie, więc w razie czego tanio Wam nie puści Fakt, że niektórzy znajomi czasocholicy w czasie pandemii mówili żonom, że jakby co, to niech broń boże nie sprzedają ich zegarków za te ceny, za które je kupili 2 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: A znasz kogoś ,kogo żona zna dokładną cenę zakupu sprzętu łącznie z okablowaniem ? Moja Żona zna, dla mnie to podstawy uczciwości w związku... Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Eeee tam, bo nie masz drogiego sprzętu 😉 O kablach i innych takich wolę nie mówić 🤭 Odpisz, cytując
Recommended Posts