kaczadupa Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, DiBatonio napisał: W Poznaniu produkuja wzmacniacze? dobre. Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Nu-Vista albo Cyrus. Takie mam koncepcjem... Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Vectorinni napisał: Nu-Vista To Chińczyk. Cyrus odpada, integra Cyrusa nie ma takiego trafa i ma wyświetlacz oraz przetwornik. I nie wygląda męsko. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, kaczadupa napisał: To Chińczyk. Cyrus odpada, integra Cyrusa nie ma takiego trafa i ma wyświetlacz oraz przetwornik. I nie wygląda męsko. No Rega na męski wzmacniacz nie wygląda, nazwa też niespecjalnie. Romek @Rega wybacz 😁 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, DiBatonio napisał: Rega na męski wzmacniacz nie wygląda Zgadzam się. Odpisz, cytując
Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @DiBatonioSpokojnie, mój nick nie pochodzi od nazwy firmy, tylko od nazwy pobliskiej rzeki:) 2 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu No to może Leema Tucana II albo SA45? Więcej w piątek o tej godzinie nie wymyślę. No nida sie. A w ogóle to co było do wygrania? 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Nie trafiłeś. Nie przygotowałem nagrody, przykro mi. Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Eeee, to jak ja tak dzisiaj trafiam, to może lepiej nie zbliżać się dzisiaj do Starej...?A może jak Ninja...po cichu i od podwórka? Odpuszczam ten Twój piec i Starą. Jeszcze chcę pożyć. Mam akustykę do ogarnięcia...🙂 1 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu I nastała cisza. Ludziska klepią w googlach ten Twój "wynalazek". A było coś "normalnego" wypożyczyć, to nie, zachciało się niszy... No dobra. Postał w ciepłym, skoki skończone, dajesz... 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Zobacz TVP2. Ja tam oglądam. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, kaczadupa napisał: Avid Accent. Łe to jak nie ma recenzji? Jest troche na zachodnich stronach. Model proszę podać 🤭 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dosłownie za kilkanaście dni minie rok jak nie oglądam TV, co bardzo sobie chwale, więc akurat w tej materii grzecznie odmówię i podziękuje. Wiem, że mowa o sporcie, ale mimo wszystko... A ze sportu to dla mnie póki co, JESZCZE tylko żużel, choć już też się odechciewa. Ech.... Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu https://hifiandmusicsource.com/2025/03/avid-accent-integrated-amplifier/ Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 55 minut temu Napisano 55 minut temu Bebechy w sumie fajne … Aczkolwiek bez szału … … bo hajend to tak wygląda 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 31 minut temu Autor Napisano 31 minut temu (edytowany) Każdy ma Hi End na jaki zasłużył. Podłączyłem, piec żyje. Mogę odetchnąć. Pierwsze wrażenie - żadnego efekciarstwa! i żadnych wyostrzeń czy pogrubień czy innych sztuczek. Czytelny! w całym paśmie skubaniec na tle moich piecyków (to rzuca się na ucho od pierwszych sekund i jest cały czas obecne) a absolutnie nie jest suchy, przesadnie konturowy. Nie mogę napisać tradycyjnego ostatnimi czasy - można pakować. Przykro mi. Syn jak w przypadku KEFa LS50 daje najwyższe noty za brzmienie. Twierdzi, że nie ma się do czego przyczepić. Co powiedział o moich wzmakach na tle Avida przemilczę… Edytowano 22 minuty temu przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 9 minut temu Napisano 9 minut temu Nie no dawaj, takie spostrzeżenia osób „postronnych” są czasem bezcenne 😊 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 minutę temu Autor Napisano 1 minutę temu Ma chyba dzisiaj słabszy dzień bo ogólnie to zawsze krytykuje a tu sytuacja identyczna jak z KEFem…Wszystko mu pasuje. Podsumował, że wart swojej kasy patrząc przez pryzmat moich wzmaków. A przed przyjazdem pieca szydził z ojca okrutnie - to za ile ten wzmacniacz, za ileee? I takie tam. Odpisz, cytując
Recommended Posts