Skocz do zawartości

Rega Aethos vs Rega Elex mk4 vs Rega Elicit mk5 i trochę nieśmiały przy całej rodzinie Regi Hegel H95

Recommended Posts

Napisano
Przed chwilą, kaczadupa napisał:

To Chińczyk. Cyrus odpada, integra Cyrusa nie ma takiego trafa i ma wyświetlacz oraz przetwornik. I nie wygląda męsko. :) 

No Rega na męski wzmacniacz nie wygląda, nazwa też niespecjalnie.

Romek @Rega wybacz 😁

Napisano

Eeee, to jak ja tak dzisiaj trafiam, to może lepiej nie zbliżać się dzisiaj do Starej...?A może jak Ninja...po cichu i od podwórka? Odpuszczam ten Twój piec i Starą. Jeszcze chcę pożyć. Mam akustykę do ogarnięcia...🙂

Napisano

Dosłownie za kilkanaście dni minie rok jak nie oglądam TV, co bardzo sobie chwale, więc akurat w tej materii grzecznie odmówię i podziękuje. Wiem, że mowa o sporcie, ale mimo wszystko...

A ze sportu to dla mnie póki co, JESZCZE tylko żużel, choć już też się odechciewa. Ech....

Napisano (edytowany)

Każdy ma Hi End na jaki zasłużył. :)

Podłączyłem, piec żyje. Mogę odetchnąć. 
Pierwsze wrażenie - żadnego efekciarstwa! i żadnych wyostrzeń czy pogrubień czy innych sztuczek. Czytelny! w całym paśmie  skubaniec na tle moich piecyków (to rzuca się na ucho od pierwszych sekund i jest cały czas obecne) a absolutnie nie jest suchy, przesadnie konturowy.

Nie mogę napisać tradycyjnego ostatnimi czasy - można pakować. Przykro mi. :) 

Syn jak w przypadku KEFa LS50 daje najwyższe noty za brzmienie. Twierdzi, że nie ma się do czego przyczepić. Co powiedział o moich wzmakach na tle Avida przemilczę…

Edytowano przez kaczadupa
Napisano

Ma chyba dzisiaj słabszy dzień bo ogólnie to zawsze krytykuje a tu sytuacja identyczna jak z KEFem…Wszystko mu pasuje. Podsumował, że wart swojej kasy patrząc przez pryzmat moich wzmaków. A przed przyjazdem pieca szydził z ojca okrutnie - to za ile ten wzmacniacz,  za ileee? I takie tam. :)