kaczadupa Napisano 21 godzin temu Autor Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, DiBatonio napisał: W Poznaniu produkuja wzmacniacze? dobre. Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Nu-Vista albo Cyrus. Takie mam koncepcjem... Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 21 godzin temu Autor Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Vectorinni napisał: Nu-Vista To Chińczyk. Cyrus odpada, integra Cyrusa nie ma takiego trafa i ma wyświetlacz oraz przetwornik. I nie wygląda męsko. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, kaczadupa napisał: To Chińczyk. Cyrus odpada, integra Cyrusa nie ma takiego trafa i ma wyświetlacz oraz przetwornik. I nie wygląda męsko. No Rega na męski wzmacniacz nie wygląda, nazwa też niespecjalnie. Romek @Rega wybacz 😁 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 21 godzin temu Autor Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, DiBatonio napisał: Rega na męski wzmacniacz nie wygląda Zgadzam się. Odpisz, cytując
Rega Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu @DiBatonioSpokojnie, mój nick nie pochodzi od nazwy firmy, tylko od nazwy pobliskiej rzeki:) 2 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu No to może Leema Tucana II albo SA45? Więcej w piątek o tej godzinie nie wymyślę. No nida sie. A w ogóle to co było do wygrania? 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 21 godzin temu Autor Napisano 21 godzin temu Nie trafiłeś. Nie przygotowałem nagrody, przykro mi. Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Eeee, to jak ja tak dzisiaj trafiam, to może lepiej nie zbliżać się dzisiaj do Starej...?A może jak Ninja...po cichu i od podwórka? Odpuszczam ten Twój piec i Starą. Jeszcze chcę pożyć. Mam akustykę do ogarnięcia...🙂 2 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu I nastała cisza. Ludziska klepią w googlach ten Twój "wynalazek". A było coś "normalnego" wypożyczyć, to nie, zachciało się niszy... No dobra. Postał w ciepłym, skoki skończone, dajesz... 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 21 godzin temu Autor Napisano 21 godzin temu Zobacz TVP2. Ja tam oglądam. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu 17 minut temu, kaczadupa napisał: Avid Accent. Łe to jak nie ma recenzji? Jest troche na zachodnich stronach. Model proszę podać 🤭 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Dosłownie za kilkanaście dni minie rok jak nie oglądam TV, co bardzo sobie chwale, więc akurat w tej materii grzecznie odmówię i podziękuje. Wiem, że mowa o sporcie, ale mimo wszystko... A ze sportu to dla mnie póki co, JESZCZE tylko żużel, choć już też się odechciewa. Ech.... Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu https://hifiandmusicsource.com/2025/03/avid-accent-integrated-amplifier/ Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Bebechy w sumie fajne … Aczkolwiek bez szału … … bo hajend to tak wygląda 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 19 godzin temu Autor Napisano 19 godzin temu (edytowany) Każdy ma Hi End na jaki zasłużył. Podłączyłem, piec żyje. Mogę odetchnąć. Pierwsze wrażenie - żadnego efekciarstwa! i żadnych wyostrzeń czy pogrubień czy innych sztuczek. Czytelny! w całym paśmie skubaniec na tle moich piecyków (to rzuca się na ucho od pierwszych sekund i jest cały czas obecne) a absolutnie nie jest suchy, przesadnie konturowy. Nie mogę napisać tradycyjnego ostatnimi czasy - można pakować. Przykro mi. Syn jak w przypadku KEFa LS50 daje najwyższe noty za brzmienie. Twierdzi, że nie ma się do czego przyczepić. Co powiedział o moich wzmakach na tle Avida przemilczę… Edytowano 19 godzin temu przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Nie no dawaj, takie spostrzeżenia osób „postronnych” są czasem bezcenne 😊 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 19 godzin temu Autor Napisano 19 godzin temu Ma chyba dzisiaj słabszy dzień bo ogólnie to zawsze krytykuje a tu sytuacja identyczna jak z KEFem…Wszystko mu pasuje. Podsumował, że wart swojej kasy patrząc przez pryzmat moich wzmaków. A przed przyjazdem pieca szydził z ojca okrutnie - to za ile ten wzmacniacz, za ileee? I takie tam. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu 45 minut temu, kaczadupa napisał: Wszystko mu pasuje. Podsumował, że wart swojej kasy patrząc przez pryzmat moich wzmaków. Widać zna się chłopak na rzeczy 😉 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 18 godzin temu Autor Napisano 18 godzin temu (edytowany) 31 minut temu, DiBatonio napisał: Widać zna się chłopak na rzeczy 😉 Ja już widzę jaki charakter brzmienia lubi. Najlepsze, że stary coś do niego mówi, że tu gra tak a tu tak i takie tam audiofilskie rozmowy a ten młokos zupełnie na to nie reaguje i sam twardo słucha. Mam wrażenie, że przy takich wspólnych testach traktuje mnie jak swojego ucznia a siebie jak opanowanego ale profesora. Niby jest miły ale daje się odczuć, że nie jestem autorytetem a to powinno inaczej wyglądać... Śmiać mi się z tego chce ale niech będzie. Jednak on nie słyszy góry KEFa LS50Meta, która dla mnie nie jest do końca naturalna w bezpośrednim porównaniu z ATC a ja to słyszę czyli kto jest bossem?. Jeszcze ma czas na wyrobienie sobie dobrego gustu. Starczy tych żartów. Spokojnej nocki. Ja spadam. Edytowano 18 godzin temu przez kaczadupa 2 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu No dobra, to jak wypada Avid na tle Regi kategoria po kategorii? Czy jeszcze „grał zbyt krótko by ocenić” jak z piłkarzami co wchodzą w 80 minucie meczu? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Michał, potrzebuję czasu. Tu, jak na olimpiadzie, w wielu elementach brzmienia będzie decydowała fotokomórka. Coś dostaję i coś tracę ale będzie się liczyła całość i „moja wizja muzykalności”. Nie czterokrotnie wyższa cena, nie trzy razy mocniejsze trafo czy pojemność kondensatorów. Nie wypowiem się szybciej jak do przyszłego weekendu. Sporo muzyki chcę posłuchać, żeby niczego nie przegapić. Godny rywal dla Elexa mk4, nawet postawiłem go na miejscu Regi a nie na podłodze. Ci z forum, którzy bliżej mnie znają, wiedzą co to znaczy. ps. Żurek znowu czwarty… Szkoda. Edytowano 1 godzinę temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
Recommended Posts