Rafał S Napisano Wtorek o 18:54 Napisano Wtorek o 18:54 3 godziny temu, Slawko69 napisał: Sssssss...r No to już można pakować z powrotem. Zgaduję, że 4/5 bo 3/1 z 18cm midwooferem już pewnie dla Adama zbyt duży. A skoro 4/5, to nie będzie tej skali dźwięku, dynamiki, rozmachu i basu, które tak mnie zachwycały w 2/3. Prawdopodobnie pozostanie świetne zszycie pasma i stereofonia, ale to chyba zbyt mało, żeby Adama kupić. Oczywiście jestem ostatnim, który chciałby uprzedzać fakty i psuć zabawę. (Pomimo tego, że zostaliśmy wystawieni do wiatru z Grahamkami.) Miejmy nadzieję, że chociaż doczekamy się jakiejś relacji. Adam - podzielisz się wrażeniami po testach? 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Wtorek o 19:09 Autor Napisano Wtorek o 19:09 13 minut temu, Rafał S napisał: Adam - podzielisz się wrażeniami po testach? Teraz już wszystko w rękach/umiejętnościach konstruktora. Nie ma już odwrotu od randki w ciemno. Jak będzie udana (dojdzie do konsumpcji) to oczywiście, że się pochwalę. Rafał, nawet do Ciebie zadzwonię z tą wiekopomną decyzją, że jednak potrafiłem znaleźć następcę siódemek. Może to i science fiction, jednak nadzieja umiera ostatnia. A może ryzyko się opłaci? 1 Odpisz, cytując
lpomis Napisano Wtorek o 19:45 Napisano Wtorek o 19:45 46 minut temu, Rafał S napisał: Zgaduję, że 4/5 Obstawiam bardziej nową serię Spendor A1.2 lub A2.2. Mam nadzieję, że będą to jednak te małe podłogówki. 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano wczoraj o 07:39 Napisano wczoraj o 07:39 11 godzin temu, lpomis napisał: Mam nadzieję, że będą to jednak te małe podłogówki. Niewykluczone. Ton Adama rzeczywiście sugeruje jakiś szalony ruch - coś wykraczającego poza granice tego, w czym się do tej pory obracał. A jednocześnie kolumny brytyjskie, więc może chodzić właśnie o inną konstrukcję. Podłogówki albo np. aktywne ATC? 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 07:47 Autor Napisano wczoraj o 07:47 5 minut temu, Rafał S napisał: Ton Adama rzeczywiście sugeruje jakiś szalony ruch - coś wykraczającego poza granice tego, w czym się do tej pory obracał Idealnie mnie przeczytałeś Rafał, jako jedyny. Może w szaleństwie jest metoda na ATC 7. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano wczoraj o 07:55 Napisano wczoraj o 07:55 7 minut temu, kaczadupa napisał: Idealnie mnie przeczytałeś Rafał, jako jedyny. Może w szaleństwie jest metoda na ATC 7. To w końcu co to będą za kolumny? Bo się pogubiłem 🥴. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 07:59 Autor Napisano wczoraj o 07:59 (edytowany) Trzymaj kciuki Seba, może to nowe PMC Prophecy. Edytowano wczoraj o 08:00 przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano wczoraj o 08:05 Napisano wczoraj o 08:05 22 godziny temu, kaczadupa napisał: Postawiłem na inny monitor. @lpomis Wojtek, jednak nie podłogówki. 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano wczoraj o 08:19 Napisano wczoraj o 08:19 (edytowany) Zastanawiające jest, że Adam pisze, iż te kolumny nie mają recenzji. Albo produkt totalnie niszowy albo jakaś gorąca nowość. Edit No to jak tak, to Quad Revela 1. I niszowe i nowość. A do tego jeszcze rejony cenowe Adama. Edytowano wczoraj o 08:28 przez Kraft 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 08:35 Autor Napisano wczoraj o 08:35 To ma być ten szalony ruch Jarek? Doceń mnie bardziej. 1 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano wczoraj o 08:43 Napisano wczoraj o 08:43 (edytowany) Mnie dało do myślenia to "zaufanie do konstruktora". Albo konstruktora w sensie nazwiska, albo marki, którą Adam już dobrze zna i ceni. Pasowałby tu AkustyK. I to chyba jest mój typ nr 1. Bo i konstruktor i szalony krok w nieznane. Edytowano wczoraj o 08:47 przez Rafał S 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 08:52 Autor Napisano wczoraj o 08:52 Nie kręci mnie nazwa Ellipticor. A i Pan Kisiel nie kojarzy mi się z szalonym konstruktorem Szaleństwo w skali 1-10 tak na 7, więc mało. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano wczoraj o 08:54 Napisano wczoraj o 08:54 1 minutę temu, kaczadupa napisał: A i Pan Kisiel nie kojarzy mi się z szalonym konstruktorem No i nie jest tak do końca Brytyjczykiem. (O tym zapomniałem.) 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 08:57 Autor Napisano wczoraj o 08:57 Rafał, prawie z mojego Authora spadłem hehe Odpisz, cytując
Rafał S Napisano wczoraj o 08:58 Napisano wczoraj o 08:58 To nie mam innych pomysłów niż SCM20ASL. Ale to model z kwietnia, czyli staroć. 1 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano wczoraj o 09:00 Napisano wczoraj o 09:00 Za chwilę zaczniemy obstawiać u bukmacherów😁 2 Odpisz, cytując
lpomis Napisano wczoraj o 09:12 Napisano wczoraj o 09:12 (edytowany) 53 minuty temu, Kraft napisał: iż te kolumny nie mają recenzji Ktoś testował białe ATC SCM 7? Edytowano wczoraj o 09:12 przez lpomis 2 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano wczoraj o 09:26 Napisano wczoraj o 09:26 Jak osoba konstruktora tak istotna to może to być Q Accoustic Concept 300, bo to zdaje się że K. Fink je projektował. 2 Odpisz, cytując
Kraft Napisano wczoraj o 09:52 Napisano wczoraj o 09:52 (edytowany) Nie są szalone. Trochę szalone są Neat, ale chyba za mało. Do tego recenzji kupa. No dobra. Obstawiam aktywne Harbethy. Z punktu widzenia audiofila - kompletny odlot. Edytowano wczoraj o 09:56 przez Kraft 1 Odpisz, cytując
rajdek Napisano wczoraj o 10:22 Napisano wczoraj o 10:22 28 minut temu, Kraft napisał: Trochę szalone są Neat, ale chyba za mało Może jednak nie... TYP OBUDOWY: Dwukierunkowa izobaryczna/regulowana refleksyjna. GŁOŚNIKI BASOWE/ŚREDNIE : 2 x 134 mm, membrany stożkowe z papieru impregnowanego. GŁOŚNIKI WYSOKIEJ CZĘSTOTLIWOŚCI: wstęgowe o średnicy 50 mm 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 16 godzin temu Autor Napisano 16 godzin temu Nie wiem czy dzisiaj zasnę. Muzyczka sączy się cicho w tle a ja czekam na to co przyniesie mój najbardziej spontaniczny wybór audio jaki w życiu zrobiłem. Albo teraz albo nigdy… Odpisz, cytując
Kraft Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Zrobiło się melodramatycznie. To dobrze. Historia na tym zyska. 1 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 8 godzin temu Autor Napisano 8 godzin temu Jednak spałem jak zabity, romantyczność 1/10. Ale dzisiaj leje za oknem, nic tylko wypić herbatę i czekać na paczkę. Odpisz, cytując
Recommended Posts