Tomasz Kluczynski Napisano wczoraj o 10:39 Napisano wczoraj o 10:39 @DiBatonio ja jak sprawdzałem wczoraj to też nie mogłem znależć na Qobuzie, ani tej płyty Ani Dąbrowskiej , ani samego nagrania Zima81. A dziś już bez problemu znalazłem. https://open.qobuz.com/album/0888880667946 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 10:41 Autor Napisano wczoraj o 10:41 1 minutę temu, Tomasz Kluczynski napisał: Zima81. I jak trąbka ? Ani przez chwilę nie jest mało komfortowa ? @rajdek wiesz czemu nie kupię dużego Harbetha? Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano wczoraj o 10:45 Napisano wczoraj o 10:45 Przed chwilą, kaczadupa napisał: I jak trąbka ? Ani przez chwilę nie jest mało komfortowa ? Żonka na urlopie siedzi w domku, to nawet w spokoju nie mogę przesłuchać, a i za oknami spory hałas. Może pózniej mi się uda, ale mój słuch chciałby wyłapywać te niuanse, które wam przychodzą z łatwością. Odpisz, cytując
rajdek Napisano wczoraj o 10:46 Napisano wczoraj o 10:46 3 minuty temu, kaczadupa napisał: wiesz czemu nie kupię dużego Harbetha? Brakuje pazura, Metallica tego potrzebuje. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 10:47 Autor Napisano wczoraj o 10:47 Eee tam, pisz śmiało co u siebie słyszysz. Każdy jest równy na forum, sami swoi 1 minutę temu, rajdek napisał: Brakuje pazura, Metallica tego potrzebuje. Nieeee, nieeeeee… ….bo ciasno nie zawsze znaczy lepiej … w małym pokoju Odpisz, cytując
rajdek Napisano wczoraj o 10:54 Napisano wczoraj o 10:54 5 minut temu, kaczadupa napisał: ciasno Tzn. dźwięk się nie mieści, czy wersalki nie można rozłożyć? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 10:56 Autor Napisano wczoraj o 10:56 Wersalkę bym wywalił, gdyby to coś pomogło więc 1 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano wczoraj o 10:59 Napisano wczoraj o 10:59 Udało mi się pozamykać okna, żonka wywieszała pranko na ogródek i udało mi się puścić Zimę81. Bardzo ładnie to brzmi, trąbka nie jest za ostra, fajnie brzmi jak momentami wchodzi fortepian. Z tym , że mój system brzmi raczej po jaśniejszej stronie, a średnica nie jest uwypuklana, a raczej minimalnie schowana. Choć kolumny mają charakterystykę bardzo liniową. 1 Odpisz, cytując
rajdek Napisano wczoraj o 11:35 Napisano wczoraj o 11:35 46 minut temu, kaczadupa napisał: Nieeee, nieeeeee… Nie brakuje im pierwiastka rozrywkowego, nie są zbyt grzeczne? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 11:37 Autor Napisano wczoraj o 11:37 (edytowany) Nie walą ani nie pukają wąskim wycinkiem basu więc jak to jest pierwiastek rozrywki, to go nie ma. Edytowano wczoraj o 11:38 przez kaczadupa Odpisz, cytując
rajdek Napisano wczoraj o 11:50 Napisano wczoraj o 11:50 11 minut temu, kaczadupa napisał: pierwiastek rozrywki Myślę że może się kryć w kącikach ust. Bo jak idą do góry, powstaje banan Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano wczoraj o 12:46 Napisano wczoraj o 12:46 (edytowany) 2 godziny temu, Tomasz Kluczynski napisał: @DiBatonio ja jak sprawdzałem wczoraj to też nie mogłem znależć na Qobuzie, ani tej płyty Ani Dąbrowskiej , ani samego nagrania Zima81. A dziś już bez problemu znalazłem. https://open.qobuz.com/album/0888880667946 Dzięki za link, dodałem do ulubionych albumów. A jak będzie płytka CD, to nie omieszkam porównać z Qobuzem 😉 Na liście artystów pod nazwą Ania Dąbrowska i tak nie widzę tego albumu, ale z linku już tak i dodany do ulubionych albumów jest widoczny w apce Moona i aplikacji Qobuz. Nie kumam tego. Edytowano wczoraj o 12:54 przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano wczoraj o 14:02 Napisano wczoraj o 14:02 (edytowany) Wydaje mi się, że dużo zależy od tego co wpiszesz w polu wyszukiwania artysty. Dzisiaj gdy wpisałem tylko Ania Dąbrowska to od razu powyskakiwały mi wszystkie okładki jej płyt czy też płyt z nią powiązanych. Wyglądało to trochę inaczej niż normalnie pokazuje się artysta pod nim 4-5 najlepszych utworów, niżej płyty itd. Edytowano wczoraj o 16:54 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano wczoraj o 14:34 Napisano wczoraj o 14:34 No tak, a co innego mam wpisać skoro szukam Ani Dąbrowskiej ? 😉 1 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano wczoraj o 14:51 Napisano wczoraj o 14:51 9 minut temu, DiBatonio napisał: No tak, a co innego mam wpisać skoro szukam Ani Dąbrowskiej ? 😉 Jak pisałem -Ania Dąbrowska Zima81 , lub Ania Dąbrowska Samotność po zmierzchu to wyskakiwało mi coś zupełnie innego. Choć jak teraz próbuję na nowo wpisać to już nie chce mi się wyświetlić to co jest na zdjęciach. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano wczoraj o 16:00 Napisano wczoraj o 16:00 No wlasnie, tak to już jest z tym qobuzem impolskimi wykonawcami. Na przyklad Dave Brubeck, czy inne jazzowe kapele zza oceanu niezmiennie nic się z nimi nie dzieje, jedynie dochodza nowe albumy 😉 Coś czuję, że ze zależy z jakiej lokalizacji jest rejestracja na Qobuzie, to wtedy jest większy lub mniejszy dostep do wykonawców. 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano wczoraj o 16:32 Napisano wczoraj o 16:32 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: No tak, a co innego mam wpisać skoro szukam Ani Dąbrowskiej ? 😉 Zaryzykowałem i wpisałem tytuł płyty, i to jeszcze z pliterkami 😉 34 minuty temu, DiBatonio napisał: Coś czuję, że ze zależy z jakiej lokalizacji jest rejestracja na Qobuzie, to wtedy jest większy lub mniejszy dostep do wykonawców. Na Netflix w UK też mam inną ofertę. Odpisz, cytując
rajdek Napisano wczoraj o 18:45 Napisano wczoraj o 18:45 7 godzin temu, kaczadupa napisał: ….bo ciasno nie zawsze znaczy lepiej … w małym pokoju 15cm będzie odpowiednie? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 18:49 Autor Napisano wczoraj o 18:49 Chcesz mi wysłać ? Miałem już Sonusy ale z niższych serii. Jako drugi głośnik mogę mieć Odpisz, cytując
rajdek Napisano wczoraj o 18:56 Napisano wczoraj o 18:56 70k sam nie dźwignię, ale gdybyśmy zrobili forumową zrzutkę... Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 19:01 Autor Napisano wczoraj o 19:01 2 minuty temu, rajdek napisał: 70k sam Aż tyle kosztują ? W końcu jakiś hi end. Odpisz, cytując
rajdek Napisano wczoraj o 19:05 Napisano wczoraj o 19:05 (edytowany) https://m.sklep.rms.pl/sonus-faber-homage-guarneri-g5-kolumny-podstawkowe-2szt?combination_id=26156 Można spokojnie wyciągnąć 40% rabatu. 13 minut temu, kaczadupa napisał: hi end. https://audioplaza.pl/products/39179-esoteric-f-01-zintegrowany-wzmacniacz-stereo-salon-poznan-wroclaw Koniecznie do tego. Edytowano wczoraj o 19:08 przez rajdek Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano wczoraj o 19:18 Napisano wczoraj o 19:18 16 minut temu, kaczadupa napisał: Aż tyle kosztują ? W końcu jakiś hi end. Ino brać Adam 😉 Ciekawe, czy standy są w cenie? 😉 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 19:19 Autor Napisano wczoraj o 19:19 (edytowany) @rajdek Panie, ja właśnie odpoczywam całkowicie padnięty po 80km rowerem słuchając cichutko polskich piosenek moich rodziców a Ty mnie tu jakimiś cudakami straszysz. Edytowano wczoraj o 19:19 przez kaczadupa Odpisz, cytując
Recommended Posts