mateolo2 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Hej, Jak w temacie. Ma ktoś jakiś genialny pomysł jak mógłbym ściągnąć przyklejony kurz do kopułki wysokotonowej w bezpieczny dla niej sposób? To najwyższy model Satori, więc mam duży strach. Próbowałem zdmuchać, ściągnąć miękkim pędzelkiem. Bez rezultatów. Pomyślałem, żeby leciutko podtykać taśmą biurową, żeby się do tego ten kurz przykleił... Odpisz, cytując
Sipo Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 27 minut temu, mateolo2 napisał: podtykać taśmą biurową To się może źle skończyć. Z jakiego materiału wykonana jest kopułka? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 30 minut temu, mateolo2 napisał: Ma ktoś jakiś genialny pomysł jak mógłbym ściągnąć przyklejony kurz do kopułki wysokotonowej A próbowałeś takim czymś / pędzelek do makijażu / jak nie pomoże ty tylko 1 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Sipo napisał: To się może źle skończyć. Z jakiego materiału wykonana jest kopułka? Chyba jedwabna Odpisz, cytując
RoRo Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu W serii Satori masz zdaje się różne wysokotonowce, również z berylu. To jest tekstylna czy metalowa? Pozdrawiam PS. Przeniosłem wątek do właściwego działu Odpisz, cytując
lpomis Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 33 minuty temu, tomek4446 napisał: / pędzelek do makijażu / To nie jest głupia opcja. Polecam te z włosiem syntetycznym - są jednak delikatniejsze od naturalnych kozich. Real Techniques model 402 - meeeeega mięciutki. Można go dostać w drogeriach Hebe albo Rossmanie. https://www.hebe.pl/real-techniques-wielofunkcyjny-pedzel-do-makijazu-1-zest.-000000000000490322.html Choć @mateolo2 pisał, że próbował już pędzelkiem - bez rezultatów. Może kurz jest utwardzony np. przez tłuszcz, dym papierosowy itp. Wtedy już cięższy temat. Odpisz, cytując
MariuszZ Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Na kurz najlepszy jakiś Ramsztajn albo Ejsidisi czy coś w ten deseń. Przywalcie do 100 dB SPL na pól godzinki to kurz sam odpadnie 😉 Pozdrawiam. M Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) Dynaudio, w odpowiedzi na pytania użytkowników ich głośników - co zrobić z kurzem na tweeterach - odpowiada - nic, ponieważ nie ma to żadnego wpływu na brzmienie, należy się pogodzić z tym, że nic nie będzie wiecznie wyglądało jak nowe. Takie jest zdanie Dynaudio w przedmiocie kurzu na ich tweeterach. Niektórzy gruszką do nosa dla niemowlaków, podobno skutecznie, ściągają drobinki kurzu. Nie potwierdzam bo nie sprawdzałem. Edytowano 3 godziny temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
Recommended Posts