soberowy Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Niesrkomnie dodam, że małe ATC zachwyciły obie redakcje. Ponieważ mają świetny stosunek jakość dźwięku/cena, tu dodać należy, że LS50 również. Nie wiem, które ciekawsze brzmieniowo, ale zielone Mety są ładniejsze od SCM7, choćby te były nawet białe 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu De gustibus ale te nowe kolorki LS50…, ajajajaj Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Kraft napisał: Mam swoje zdanie na temat różnic między nimi. A możesz coś więcej. Ja też słuchałem i mega drogich systemów i bardzo tanich. Miałem nawet okazję słuchać Wilsonów w pokoju zrobionym akustycznie od podłogi po sufit. Czy grało to dobrze? Oczywiście. Nawet wybornie. Czy byłbym skłonny wydać kilkaset tysięcy na audio gdybym dysponował taką kwotą? Raczej nie. Być może słoń nadepnął mi na ucho ale dla mnie przyrost jakości do wydanych pieniędzy nie jest wykładniczy. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Drogie wcale nie musi grać lepiej niż tanie. Na cenę komponentów audio ma wpływ wiele czynników. Same właściwości soniczne nie są wśród nich najważniejsze. Oczywiście w dużym budżecie łatwiej, ale gwarancji sukcesu to nie daje. Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu I teraz mam mały dylemat. Mam ofertę na niebieskie LS 50 Meta i Dali Rubikon 2 w czerni za podobne $ . Który model jest ,,kozakiem,, w jakości dźwięku ? Odpisz, cytując
Kraft Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) Nie wiem. Rubikony też kuszą. Wziąłbym Dali, bo rzadkie. Na KEFy będą jeszcze okazje. Edytowano 6 godzin temu przez Kraft 3 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu No i dzięki , kręcę temat z Rubicon 2 Ale , chętnie dowiem się o Waszych myślach z KEF LS 50 Meta Odpisz, cytując
Recommended Posts