tomek4446 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 7 godzin temu, Mikelas76 napisał: W rewie tworze sobie filtr, eksportuje do spl i mam podane jakie parametry i o ile musze zmienic. Potem recznie wprowadzam do auralica Świat poszedł do przodu , cholera. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 15 godzin temu, Mikelas76 napisał: Czy ktos z was probowal moze w stereo suba JL Audio E-Sub e112? Generalnie szukam suba do 10 tysiecy zł. Widze ze wątek sie tu ładnie rozwija wiec zapytalem. Nie zalezy mi na hiperniskich zejściach. Raczej na mozliwie bezproblemowym zgraniu z kolumnami. Na upartego nie musialbym miec suba, ale wrodzona dokladnosc/perfekcja meczy mnie i podpowiada "sprobuj". Na pewnym forum toczyl sie dosc dlugo temat o tym czy sub bez dsp bedzie realnie szybszy niz taki z dsp. Wiec moze bez dsp. Zreszta w moim auralicu mam taki podstawowy dsp/equalizer. Z gory dziekuje za propozycje. W ciagu najblizszych tygodni chce. juz zaczac testy. Fajny subik. Na prawdę. Ma miększy basik ale kontrolowany. W tym budzecie szukał bym promocyjnej ceny na serię S/812 od REL Odpisz, cytując
Radek Kostrzewski Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 16 godzin temu, Mikelas76 napisał: Czy ktos z was probowal moze w stereo suba JL Audio E-Sub e112? Generalnie szukam suba do 10 tysiecy zł. Widze ze wątek sie tu ładnie rozwija wiec zapytalem. Nie zalezy mi na hiperniskich zejściach. Raczej na mozliwie bezproblemowym zgraniu z kolumnami. Na upartego nie musialbym miec suba, ale wrodzona dokladnosc/perfekcja meczy mnie i podpowiada "sprobuj". Na pewnym forum toczyl sie dosc dlugo temat o tym czy sub bez dsp bedzie realnie szybszy niz taki z dsp. Wiec moze bez dsp. Zreszta w moim auralicu mam taki podstawowy dsp/equalizer. Z gory dziekuje za propozycje. W ciagu najblizszych tygodni chce. juz zaczac testy. JLaudio E-sub e112 to juz cena prawie 9000zł. To jeszcze ponad raz tyle .To watęk tematy do 4000zł. Odpisz, cytując
Mikelas76 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 50 minut temu, Radek Kostrzewski napisał: JLaudio E-sub e112 to juz cena prawie 9000zł. To jeszcze ponad raz tyle .To watęk tematy do 4000zł. Tak wiem, ale nie chcialem tworzyc dodatkowyvh tematow. Tu sie pieknie wszystko rozwija, a taka propozycja suba do 10000 moze sie tez komus przydac 😉 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Fajny subik. Na prawdę. Ma miększy basik ale kontrolowany. W tym budzecie szukał bym promocyjnej ceny na serię S/812 od REL Mowisz? Cena juz powyzej budzetu 10tysiecy... Hmm, popisalem troche z chatem gpt i w sumie bardzo proponuje serie t9x. Edytowano 1 godzinę temu przez Mikelas76 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu W tych pieniądzach spróbowałbym wynegocjować przyjazd fachowca krawca. I w tygodniu. Rodzina do szkoły i pracy. I dużo kawy. Odpisz, cytując
Mikelas76 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, AudioTube napisał: W tych pieniądzach spróbowałbym wynegocjować przyjazd fachowca krawca. I w tygodniu. Rodzina do szkoły i pracy. I dużo kawy. Z tym ze krawiec chce pruc kolumny, zewnetrzna zwrotnice majstrowac czy inne dsp wstawiac. Komplikuje to calosc. Nie chce zeby ktos grzebal przy kolumnach... Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 57 minut temu Napisano 57 minut temu Michał, ogromną wartością będzie związek do końca życia. Mnie ta myśl dodaje spokoju. Spróbuj rozważyć wszystkie za i przeciw. Ścianę za kolumnami także „doprawiłeś”. Dla siebie. Odpisz, cytując
Recommended Posts