S!N! Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu (edytowany) @tomek4446 Wrzuciłem Ci różne biciwa, pierwszy sprawdź sobie od deski do deski bo się w nim dużo dzieje - na kukonie jak wjedzie główny motyw to nie może Ci dudnić. Edytowano 16 godzin temu przez S!N! 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu (edytowany) Co to są biciwa i kukony? Edytowano 14 godzin temu przez majkel74 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 10 godzin temu, Mikelas76 napisał: Brzydki jestem https://www.audiostereo.pl/profile/19312-chicago/?tab=field_core_pfield_17 No przecież, że nie swoje EGOisto 😉 Odpisz, cytując
Butler Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu (edytowany) https://tidal.com/browse/track/103386968?u Odsluch tego daje mi już bardzo dużo przy ocenie ustawienia subów, ale ten wklejony wcześniej tez ok Edytowano 9 godzin temu przez Butler 1 Odpisz, cytując
S!N! Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 6 godzin temu, majkel74 napisał: Co to są biciwa i kukony? Poważnie się pytasz ? Kukon - Artysta Beat, bit - cały podkład, rytm perkusyjny , podstawa rytmicza np. w 3 numerze masz tłusty, wibrujący bicior. Odpisz, cytując
Mikelas76 Napisano 59 minut temu Napisano 59 minut temu (edytowany) 6 godzin temu, S!N! napisał: Poważnie się pytasz ? Kukon - Artysta Beat, bit - cały podkład, rytm perkusyjny , podstawa rytmicza np. w 3 numerze masz tłusty, wibrujący bicior. Sin, ty jesteś jednak specyficzny 🤭. Ja tez nie mialem pojecia co to kukony i biciwa, ale brzmi to mega zabawnie 🤣🤣🤣 Edytowano 58 minut temu przez Mikelas76 Odpisz, cytując
S!N! Napisano 39 minut temu Napisano 39 minut temu Stary to podstawowe terminy, jak można nie widzieć co to bit, a tym bardziej, że tak się interesujesz muzyką nie odbierz tego jako atak ale to jest właśnie problem zardzewiałych „audiofilów” którzy zatrzymali się trochę w erze dinozaurów i później próbują łączyć suba do wałków, które nic nie pokażą.Nie ma w tym nic śmiesznego tak się mówi w każdym studio na basior, nawet jak sobie wejdziesz na jakiś kawałek na YouTube to przy każdym znajdziesz opis bitu lub jakiś użytkownik go ocenił/ skomentował. Odpisz, cytując
Dario999 Napisano 20 minut temu Napisano 20 minut temu 15 minut temu, S!N! napisał: Stary to podstawowe terminy, jak można nie widzieć co to bit, a tym bardziej, że tak się interesujesz muzyką nie odbierz tego jako atak ale to jest właśnie problem zardzewiałych „audiofilów” którzy zatrzymali się trochę w erze dinozaurów i później próbują łączyć suba do wałków, które nic nie pokażą.Nie ma w tym nic śmiesznego tak się mówi w każdym studio na basior, nawet jak sobie wejdziesz na jakiś kawałek na YouTube to przy każdym znajdziesz opis bitu lub jakiś użytkownik go ocenił/ skomentował. Nie wierzę, że sporo ludzi wie co to "biciwo", ale "beat" to pewnie wie każdy, więc myślę że chodzi specyficzny slang Odpisz, cytując
Recommended Posts