audiowit Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Ok, no dobra. O to chodziło, zeby to upożądkować. Tylko, Tomek na litość.... to słuzy do sluchania muzyki. Nie daj się wciagnać w tą spiralę ;). A z drugiej strony. Dzięki. Jesteś dowodem na to, ze nie zawsze... gadam glupoty. 1 Odpisz, cytując
MariuszZ Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 45 minut temu, audiowit napisał: Lepiej suby grają z dbx niż bez? To jeszcze zależy czy dbx oryginał czy chiński klon 🤣 @tomek4446 sprawdzałeś? Mój oryginalny, na neutricach 😉 Link Pozdrawiam. M Odpisz, cytując
gienas Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ciekawe.. materiał trwa 14 minut, a po czterech minutach piszesz "niesamowite"... :D Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, MariuszZ napisał: sprawdzałeś? Ty mnie nie strasz. Mam kartę gwarancyjną , paragon, a i tak sprawdziłem Uff , oryginał Odpisz, cytując
Recommended Posts