Mar_Wal Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 39 minut temu, mateolo2 napisał: Ja też. Boję się tylko o te lampy w transporcie… Na spokojnie. Do polskich dystrybutorów też muszą jakoś od Chińczyka dotrzeć. Bądźmy dobrej myśli 😉 1 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ja swój dostałem jako prezent od dziewczyny pod choinkę tak więc muszę cierpliwie czekać na Mikołaja 😂 Wcześniej nie przetestuję Odpisz, cytując
Maciej H Napisano 54 minuty temu Napisano 54 minuty temu 3 godziny temu, Webster.brd napisał: Dźwięk uległ lekkiemu ociepleniu i wydaje sie dokładniejszy. Bas wydaje się mocniej zaakcentowany. Więcej słychać. Nie myślałem ze na pierwszy rzut ucha usłyszę różnicę. A tu zaskoczenie Miałem identycznie spostrzeżenia 1 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 35 minut temu Napisano 35 minut temu Do Warmera zasilacz już nie potrzebny, tam jest porządny Toroid w środku. Odpisz, cytując
Recommended Posts