Mar_Wal Napisano wczoraj o 19:21 Napisano wczoraj o 19:21 39 minut temu, mateolo2 napisał: Ja też. Boję się tylko o te lampy w transporcie… Na spokojnie. Do polskich dystrybutorów też muszą jakoś od Chińczyka dotrzeć. Bądźmy dobrej myśli 😉 1 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano wczoraj o 20:06 Napisano wczoraj o 20:06 Ja swój dostałem jako prezent od dziewczyny pod choinkę tak więc muszę cierpliwie czekać na Mikołaja 😂 Wcześniej nie przetestuję 1 Odpisz, cytując
Maciej H Napisano wczoraj o 20:35 Napisano wczoraj o 20:35 3 godziny temu, Webster.brd napisał: Dźwięk uległ lekkiemu ociepleniu i wydaje sie dokładniejszy. Bas wydaje się mocniej zaakcentowany. Więcej słychać. Nie myślałem ze na pierwszy rzut ucha usłyszę różnicę. A tu zaskoczenie Miałem identycznie spostrzeżenia 3 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano wczoraj o 20:54 Napisano wczoraj o 20:54 Do Warmera zasilacz już nie potrzebny, tam jest porządny Toroid w środku. 1 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Koledzy, a nie boicie się tego SINAD na poziome 65db? To gorsze pomiary niż najtańsze daci za stówkę Pewnie za sprawą r2r i lamp. Ale boję się, żeby sprzęt nie miał tylu zniekształceń, że muzyka zacznie brzmieć jak ze sprzętu vintage Odpisz, cytując
michaudio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu To się nie bój, sprzęt vintage potrafi zagrać bardzo przyjemnie. Z jednym zastrzeżeniem, połącz sprzęt vintage ze współczesnymi pełnopasmowymi kolumnami. Wtedy nóżka chodzi sama. A co do SINAD, to im wyższy, tym bardziej bezpłciowo brzmi przetwornik. Spokojnie posłuchaj i sam oceń. Dane nie grają. 1 Odpisz, cytując
Maciej H Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dnia 26.11.2025 o 23:02, d00 napisał: Kolejny DAC od FiiO: https://www.fiio.com/newsinfo/1103337.html Dublują tak produkty, że ciężko powiedzieć jaki jest tego cel. Wydają trzeci DAC R2R i ch** wie, który powinno się wybrać. W opisie jest napisane "odbiornik bluetooth" Odpisz, cytując
Webster.brd Napisano 46 minut temu Napisano 46 minut temu A to nie chodzi o to ze właśnie r2r ma podbarwić? Odpisz, cytując
Recommended Posts