P-na Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, il Dottore napisał: ładna konstrukcja i wykonanie: Poprzez kabel się słucha nie na niego spogląda jaj wygląda ! Odpisz, cytując
leoś Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, il Dottore napisał: Tak jest! A tak poważnie, to nie wierze w kabelkologie w kwestii USB . A jeśli już bym miał kupować to taki: https://www.djshop.pl/neo-d-usb-2-0-type-c-to-type-a-class-b-1m.html Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, leoś napisał: nie wierze w kabelkologie w kwestii USB Ja też nie. Starczy dobra miedź i ekranowanie. Skoro na drukarkowym grało mi tak... https://rumble.com/v5euldo-sugden-a21-signature-pmctb2-.-mhdt-havana-dac.html Doskonale rozróżniam moje kable Digital Coax. A też nie powinienem. Jednak porównując kable USB Audioquesta i Singxera także nie miałem kłopotu z wyborem. Przy czy tu różnice były tak minimalne że nie umiałbym ich opisać. Po prostu Singxer grał mi lepiej. 8 minut temu, leoś napisał: A jeśli już bym miał kupować to taki: Ładny i spokojnie styknie. Odpisz, cytując
P-na Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, leoś napisał: A tak poważnie, to nie wierze w kabelkologie w kwestii USB . A jeśli już bym miał kupować to taki: https://www.djshop.pl/neo-d-usb-2-0-type-c-to-type-a-class-b-1m.html Miałem klasy A z tego sklepu czekając 2 miesiące na dostawę z Japonii --- bez żalu się z nim rozdałem ! Odpisz, cytując
leoś Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, il Dottore napisał: Ładny i spokojnie styknie Fakt, a Neo to submarka Oyaide, jak ktoś jest czuły na metki/brandy. Odpisz, cytując
cymes Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Kable Wireworld można teraz w dobrych cenach kupić. Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, kaczadupa napisał: Chord to cyfra, szorstkość, brak barwy i ta buła na basie. Miałeś rację! Miałem go 2x... jest dokładnie jak piszesz. Stracony rok na słuchanie na nim 😃 A przede wszystkim plastik i brak naturalności Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 52 minuty temu Napisano 52 minuty temu (edytowany) 2 godziny temu, mateolo2 napisał: No gram godzinę. Nie sądziłem, że moje kolumny potrafią takie rzeczy haha. Największa różnica w porównaniu do delta sigma które miałem - dźwięk 3d, piorunujące wrażenie. Oderwała się muzyka całkowicie od kolumn. Kolejną sprawą - to jakoś po prostu muzyka brzmi naturalnie, przyjemnie, otula. Żadnych negatywnych strat typu kocyk itd względem delta sigma nie odczuwam. Wręcz przeciwnie otworzyło się wszystko, ale zniknęła cyfrowa sztuczność. Jestem zachwycony. Jeśli to po wygrzaniu ma grać jeszcze lepiej to nie mam pytań… A no i zapomniałem dodać - niesamowicie poprawił się bas. Schodzi głębiej, jest bardziej sprężysty i twardy. W tym zakresie jest potężna różnica. To tak na szybko. Ale mój system nigdy nie brzmiał tak dobrze Pamiętam jak przepinaliśmy mojego Qutesta i Emiral daca (R2R plus lampa jak warmer). Qutest grał przy nim słabiutko... Edytowano 50 minut temu przez marcinmarcin Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 41 minut temu Napisano 41 minut temu Z Chordem mam ten problem, że na żywo jest tak jak mówisz - plastik, buła na basie, ostro i cyfrowo na górze ale jak słucham Chorda z tuby to gra mi prawie jak Warmer. O co chodzi ? Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 36 minut temu Napisano 36 minut temu (edytowany) 5 minut temu, kaczadupa napisał: Z Chordem mam ten problem, że na żywo jest tak jak mówisz - plastik, buła na basie, ostro i cyfrowo na górze ale jak słucham Chorda z tuby to gra mi prawie jak Warmer. O co chodzi ? Serio odsłuchujesz sprzęt w internecie? Edytowano 36 minut temu przez mateolo2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 33 minuty temu Napisano 33 minuty temu (edytowany) 3 minuty temu, mateolo2 napisał: Serio odsłuchujesz sprzęt w internecie? A jak Ty chciałeś inaczej? Odpalam tube i mając najwyższe osłuchanie słyszę różnice między przetwornikami. Warmer faktycznie daje mi największego banana. Edytowano 33 minuty temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 17 minut temu Napisano 17 minut temu (edytowany) 17 minut temu, kaczadupa napisał: A jak Ty chciałeś inaczej? Odpalam tube i mając najwyższe osłuchanie słyszę różnice między przetwornikami. Warmer faktycznie daje mi największego banana. Ja nie wierzę, że nagranie z YouTube mi cokolwiek powie. Nie raz słuchałem sprzętów z nagrań na YouTube z super zaawansowanymi mikrofonami i to się ma NIJAK do tego samego sprzętu, który usłyszałem na żywo. Tak samo słuchałem sprzętu w salonie i to się miało NIJAK do tego jak grał u mnie. Ale jeśli sprawia Co to przyjemność to mi nic do tego Edytowano 15 minut temu przez mateolo2 Odpisz, cytując
bartleby Napisano 16 minut temu Napisano 16 minut temu 2 godziny temu, mateolo2 napisał: No gram godzinę. Nie sądziłem, że moje kolumny potrafią takie rzeczy haha. Największa różnica w porównaniu do delta sigma które miałem - dźwięk 3d, piorunujące wrażenie. Oderwała się muzyka całkowicie od kolumn. Kolejną sprawą - to jakoś po prostu muzyka brzmi naturalnie, przyjemnie, otula. Żadnych negatywnych strat typu kocyk itd względem delta sigma nie odczuwam. Wręcz przeciwnie otworzyło się wszystko, ale zniknęła cyfrowa sztuczność. Jestem zachwycony. Jeśli to po wygrzaniu ma grać jeszcze lepiej to nie mam pytań… A no i zapomniałem dodać - niesamowicie poprawił się bas. Schodzi głębiej, jest bardziej sprężysty i twardy. W tym zakresie jest potężna różnica. To tak na szybko. Ale mój system nigdy nie brzmiał tak dobrze Dzięki - bałem się kocyka. Teraz tyle czekania 🙁 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 13 minut temu Napisano 13 minut temu 1 minutę temu, bartleby napisał: Dzięki - bałem się kocyka. Teraz tyle czekania 🙁 Też się go balem najbardziej. Kompletnie nie ma takiego efektu - a przesiadłem się z sabre… dźwięk jest mniej ostry, to na pewno, ale duuuuzo większy i napowietrzony. Czyli de facto przeciwność kocyka. Bałem się też słabego basu, a schodzi tak nisko jak nigdy dotąd i jest obłędnie zróżnicowany. Będziesz zachwycony 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 12 minut temu Napisano 12 minut temu 2 minuty temu, mateolo2 napisał: że nagranie z YouTube mi cokolwiek powie Powie bo masz już osłuchanie ale pamiętajmy, żeby wygrzać tube przez 20 minut, na początku wszystko z tuby brzmi plastikowo nawet Warmer… ale potem to już tylko kwiecistość barw i tu Warmer nie ma sobie równych. Odpisz, cytując
Recommended Posts