kaczadupa Napisano Poniedziałek o 11:52 Autor Napisano Poniedziałek o 11:52 8 minut temu, Rafał S napisał: skompresowanej obudowie. W grę wchodziłyby zarówno używane, jak i nowe z edycji XD, którą teraz można dostać w niezłej cenie w związku z wypuszczeniem na rynek XD2. Sam nie jestem wielkim fanem Harbetha Rafał, z racji naszej znajomości udam, że tego nie czytałem ale jak jeszcze raz tak napiszesz to specjalnie dla Ciebie sprawdzę w końcu Esotara 3 i będę tak ostry jak Wojtek. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano Poniedziałek o 11:59 Napisano Poniedziałek o 11:59 (edytowany) 9 minut temu, kaczadupa napisał: Rafał, z racji naszej znajomości udam, że tego nie czytałem Adam, gdybyś posłuchał w odpowiednio dużym pomieszczeniu (20-30m2) piątek i trzydziestek, zrozumiałbyś o czym mówię. Piątki to większa dynamika, swoboda, skala, rozmach. Nie tylko więcej, ale też lepiej. Niestety - wymagają odpowiedniej powierzchni i przestrzeni wokół siebie - u mnie tego brakowało. 9 minut temu, kaczadupa napisał: jak jeszcze raz tak napiszesz to specjalnie dla Ciebie sprawdzę w końcu Esotara 3 Cieszę się, że trafiłem z metodą motywacji. 30-tki: KOMPRESJA! (A teraz wpłacaj kaucję za BE 😎) Edytowano Poniedziałek o 12:01 przez Rafał S 2 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano Poniedziałek o 13:27 Napisano Poniedziałek o 13:27 SHL5 to świetne monitory i brałbym je mocno pod uwagę, ale ze względów praktycznych to tj ustawienia w salonie - odpadają. Odpisz, cytując
Recommended Posts