Slawko69 Napisano 14 godzin temu Autor Napisano 14 godzin temu Tomku. Masz ich dzielonkę ( niestety poza moim zasięgiem finansowym) . Słyszałeś może integrę? Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 18 godzin temu, Rafał S napisał: Dynaudio Excite 14 Tomka mają oficjalnie skuteczność 86dB, a do tego nagłaśniają 25m2 Dynaudio X18😉 Ale miałem i X14, tylko jeszcze na starej chacie. X32 i X34 też były. 18 godzin temu, Rafał S napisał: Dynaudio Excite 14 Tomka mają oficjalnie skuteczność 86dB, a do tego nagłaśniają 25m2 Dynaudio X18😉 Ale miałem i X14, tylko jeszcze na starej chacie. X32 i X34 też były. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 46 minut temu Napisano 46 minut temu (edytowany) 2 godziny temu, tomasz1w napisał: Dynaudio X18😉 Oczywiście. Przepraszam, pisałem w pośpiechu. X14 miał chyba kiedyś Sebastian. Ale skuteczność odczytałem dla dobrego modelu (14-tki mają o 1dB mniej). Edytowano 44 minuty temu przez Rafał S Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 16 minut temu Napisano 16 minut temu (edytowany) 13 godzin temu, Slawko69 napisał: Słyszałeś może integrę? Nie , ale to co prezentuje na stronie WBA to przykładowe modele. Ten sprzęt może ulegać modyfikacji. Na Twoim miejscu zadzwoniłbym , podał na czym Ci zależy i określił budżet. Będziesz wiedział na czym stoisz. Edytowano 15 minut temu przez tomek4446 Odpisz, cytując
Recommended Posts