Slawko69 Napisano wczoraj o 16:23 Autor Napisano wczoraj o 16:23 Tomku. Masz ich dzielonkę ( niestety poza moim zasięgiem finansowym) . Słyszałeś może integrę? Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 18 godzin temu, Rafał S napisał: Dynaudio Excite 14 Tomka mają oficjalnie skuteczność 86dB, a do tego nagłaśniają 25m2 Dynaudio X18😉 Ale miałem i X14, tylko jeszcze na starej chacie. X32 i X34 też były. 18 godzin temu, Rafał S napisał: Dynaudio Excite 14 Tomka mają oficjalnie skuteczność 86dB, a do tego nagłaśniają 25m2 Dynaudio X18😉 Ale miałem i X14, tylko jeszcze na starej chacie. X32 i X34 też były. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu (edytowany) 2 godziny temu, tomasz1w napisał: Dynaudio X18😉 Oczywiście. Przepraszam, pisałem w pośpiechu. X14 miał chyba kiedyś Sebastian. Ale skuteczność odczytałem dla dobrego modelu (14-tki mają o 1dB mniej). Edytowano 15 godzin temu przez Rafał S 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu (edytowany) 13 godzin temu, Slawko69 napisał: Słyszałeś może integrę? Nie , ale to co prezentuje na stronie WBA to przykładowe modele. Ten sprzęt może ulegać modyfikacji. Na Twoim miejscu zadzwoniłbym , podał na czym Ci zależy i określił budżet. Będziesz wiedział na czym stoisz. Edytowano 14 godzin temu przez tomek4446 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) 8 godzin temu, Rafał S napisał: Oczywiście. Przepraszam, pisałem w pośpiechu. X14 miał chyba kiedyś Sebastian. Ale skuteczność odczytałem dla dobrego modelu (14-tki mają o 1dB mniej). I wciąż ma Kaczadupa 🙂. A propos lamp i skuteczności kolumn. Na jednym ze zlotów - o czym już pisałem kilkukrotnie - grały moje PMC właśnie z Tomka WBA i mimo naprawdę małej mocy, grało to wg mnie naprawdę fajnie. Edytowano 6 godzin temu przez KrólKiczu 2 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu @KrólKiczu Rzeczywiście, jakoś ciągle zapominam, jak się nazywa jego model. OK, dzięki będę pamiętał. Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu Jutro będę słuchał Unison Research Sinfonia 3 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 19 minut temu, Slawko69 napisał: Jutro będę słuchał Unison Research Sinfonia Zwykły czy Aniversary? Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu Chyba zwykły. Kolegi kolega ma i zaprosił mnie na odsłuch. Po odsłuchu opiszę wrażenia 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, Slawko69 napisał: Jutro będę słuchał Unison Research Sinfonia Tylko z paczkami gospodarza, czy zabierasz D2R? Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 49 minut temu Autor Napisano 49 minut temu Narazie z JM Lab gospodarza. Ale być może przeniesiemy się ze wzmakiem do mnie. Jutro się okaże Odpisz, cytując
Recommended Posts