soberowy Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Nie wiem co to za model, ale jeśli następca tych, które mają Majkel i Sebastian, to ocznie wybieram poprzednią wersję. 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Następca, model Prophecy 1. Dla mnie ocznie zdecydowanie wygrywają nowe. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 6 godzin temu, kaczadupa napisał: To i ja coś zaproponuję. Rozmawiałem z wystawcą na AVS w tym roku (o czym chyba już pisałem). PODOBNO delikatniejsza góra, bardziej namacalna średnica i mocniejszy bas. A może coś pokręciłem 🤔. 2 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, KrólKiczu napisał: . A może coś pokręciłem 🤔. Na bank nie oni zawsze ten sam tekst walą o wszystkich nowych kolumnach, no i jeszcze że scena szersza 3 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Trochę do tych JMR podobne: 3 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu (edytowany) Wracając po długiej podróży przez wiele fajnych propozycji niewielkich monitorów dodam tylko, że na moje ucho średnica ATC SCM 7 ma w sobie z jednej strony troszkę więcej ciepła, wokale są bardziej dociążone a z drugiej kontruje to większą ekspresją, dynamiką jak w trochę „uśpionej” na tle ATC średnicy KEF LS50 Meta. Mówię cały czas o średnicy bo oczywiście siła przebicia i dynamika niskich tonów dla KEFa bez żadnej dyskusji. I chyba kolejny raz środek ATC zatrzyma mnie przy nich. Edytowano 11 godzin temu przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, KrólKiczu napisał: Rozmawiałem z wystawcą na AVS w tym roku (o czym chyba już pisałem). PODOBNO delikatniejsza góra, bardziej namacalna średnica i mocniejszy bas. Dla mnie ten opis brzmi b. zachęcająco. Adam - bierz w ciemno! 7 godzin temu, kaczadupa napisał: To i ja coś zaproponuję. Twoja propozycja trafi na forumowe głosowanie. Chłopaki - zgadzamy się, żeby Adam je wypożyczył i przetestował, czy damy mu inne zlecenie? Edytowano 10 godzin temu przez Rafał S 4 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Rafał S napisał: Dla mnie ten opis brzmi b. zachęcająco. Adam - bierz w ciemno! W ciemno to mogę kupić tylko białe SCM7. Przykro mi. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 9 godzin temu Autor Napisano 9 godzin temu Możesz jeszcze kupić nową wersję. Tylko, co ile lat je modernizują? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowany) Nie ma żadnego schematu czasowego u ATC. Może być tak, że przez najbliższe 10 lat nic nie odświeżą. Jedynie przy dużych zamówieniach przez dystrybutorów potrafią wypuścić jakieś nowe wykończenia. Obecne ATC SCM 11 klepią bez zmian od 2013 roku. Siódemki v3 to samo. A jeszcze ostatnio ATC przeżywa renesans u Angoli więc wątpię , żeby im się opłacało coś zmieniać. Edytowano 8 godzin temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
Recommended Posts