Kraft Napisano Piątek o 08:51 Napisano Piątek o 08:51 45 minut temu, il Dottore napisał: Cały czas miałem 2 wzmacniacze w domu i mogłem porównywać. Ale czy porównywałeś? 2 Odpisz, cytując
MariuszZ Napisano Piątek o 16:57 Napisano Piątek o 16:57 Hej, Ukryłem część treści nie związanej z tematem. Pozdrawiam. M 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano Piątek o 17:09 Napisano Piątek o 17:09 9 godzin temu, Rega napisał: Przynajmniej było na czym oko powiesić. Ale dlaczego tylko 'przynajmniej'? 😉 Odpisz, cytując
Rega Napisano Piątek o 17:44 Napisano Piątek o 17:44 (edytowany) A dlatego. Odkrywają górę, zakrywając dół.😉. Wolałbym popatrzeć na ładne nogi niż ramiona. Koniec z OT bo zaraz zostanę posądzony o seksizm. Edytowano Piątek o 17:45 przez Rega 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano Piątek o 17:48 Napisano Piątek o 17:48 @RegaRoman, wysłałem Tobie serduszko pod postem wyżej , w dzisiejszych czasach to nie wiem o co mogę być posądzony😉😂 Odpisz, cytując
pairtick Napisano Piątek o 18:11 Napisano Piątek o 18:11 22 minuty temu, Rega napisał: A dlatego. Odkrywają górę, zakrywając dół.😉. Wolałbym popatrzeć na ładne nogi niż ramiona. Rozdzielczość jednak na znaczenie. Druga sprawa. Kiedyś rozebrać było łatwo... a teraz, to i ubrać nie jest trudno 😉 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Dnia 1.10.2025 o 21:16, rafalmm napisał: Czyli jak? Palił sie? Lepsza Yamaha RX-750 czy ten HK970? Jak dzwiek? nie, nie palił się. Ja stawiam na Harmana. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu A jeszcze lepszy jest HK990.Pan Andrzej Ciemniak, który zajmuje się naprawami wzmaków, pisał, że to jest wręcz kultowy wzmacniacz ,świetnie zbudowany i o kapitalnym dźwięku, tylko pewnie ciężki do dostania. Odpisz, cytując
Recommended Posts